GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ και στην Θεσσαλονίκη...

Οι συγκεντρωμένοι στη Θεσσαλονίκη όπως και στην Αθήνα διαμαρτύρονται για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ενώ θα πραγματοποιηθεί και πορεία....


Οι συγκεντρωμένοι στη Θεσσαλονίκη όπως και στην Αθήνα διαμαρτύρονται για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ενώ θα πραγματοποιηθεί και πορεία. 

Στον Λευκό Πύργο συγκεντρώνονται χιλιάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης που αντιτίθενται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Στη συγκέντρωση και την πορεία συμμετέχουν χιλιάδες άτομα πολλά εκ των οποίων κρατούν ελληνικές σημαίες, σύμβολα της ορθοδοξίας ενώ τα περισσότερα συνθήματα είναι κατά της κυβέρνησης και τον πολιτικών.



Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο με τους διαδηλωτές να πηγαίνουν μέσω των κεντρικών οδού Παύλου Μελά, Τσιμισκή θα κατέλθουν στην πλατεία Αριστοτέλους και στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης προκειμένου να καταλήξουν στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας και στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες.



Ωστόσο, μετά τις 20:00 η πορεία κατευθύνθηκε προς το κτίριο της ΕΡΤ3, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ενώ ένα από τα κεντρικά πανό της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας αναγράφει ότι επίσημος διοργανωτής της, είναι ο ελληνικός λαός.


Θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα καταλήξει στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση