GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ! ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ (στον τηλεοπτικό αέρα ) ο Βασιλακόπουλος: «Είσαι γελοίος, είσαι ηλίθιος...»

Άναψαν τα αίματα στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA ανάμεσα στον πνευμονολόγο Θεόδωρο Βασιλακόπουλο και τον Διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού...


Άναψαν τα αίματα στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA ανάμεσα στον πνευμονολόγο Θεόδωρο Βασιλακόπουλο και τον Διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βασιλείου έχει δήλωσε στην κάμερα του LIVE NEWS πως δεν έχει κάνει και ούτε πρόκειται να κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

«Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά για την υγεία μας και πρωτίστως για την υγεία των ασθενών μας πως έπρεπε να το κάνουμε θα το κάναμε» σημείωσε στην κάμερα του MEGA και συμπλήρωσε πως «Είναι ακόμα μη δοκιμασμένο και μη αδειοδοτημένο το εμβόλιο αυτό. Είναι γνωστό αυτό».

Οι δυο τους αντιπαρατέθηκαν στον αέρα του LIVE NEWS, ωστόσο η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

«Είσαι γελοίος»
Η συζήτηση κινήθηκε σε έντονους τόνους, με αποκορύφωμα τη στιγμή όπου ο κ. Βασιλείου απευθυνόμενος στον συνομιλητή του είπε «είστε γελοίος» και συνέχισε λέγοντας «είσαι ηλίθιος».
Αμέσως, ο παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος ζήτησε από τον κ. Σωτήρη Βασιλείου να αποσύρει τους εν λόγω χαρακτηρισμούς.

Ο  κ. Βασιλείου τον περασμένο Νοέμβριο είχε νοσήσει από κορονοϊό και έδωσε μάχη με τον ιό για τρεις εβδομάδες. Σήμερα υποστηρίζει πως τα αντισώματα που απέκτησε από τη νόσηση επαρκούν εννέα μήνες αργότερα: «Μετράω προσωπικά ανά μήνα επίπεδο αντισωμάτων. Είμαι καλυμμένος».

Σκληρός καυγάς on air
Μιλώντας live στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, o κ. Βασιλείου δήλωσε ότι «Η φυσική ανοσία είναι σαφώς καλύτερη από οποιαδήποτε τεχνητή ανοσία. Οπότε, μετρώντας και τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Τώρα, το δεύτερο θέμα που προκύπτει τώρα τελευταία είναι ότι συγκρινόμενοι με συναδέλφους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις και έχουν συμπληρώσει εξάμηνο, πολλοί από αυτούς είναι ακάλυπτοι».

«Δεν ξέρω γιατί η πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για τη διενέργεια του εμβολίου. [...] Εμείς λοιπόν είμαστε καλυμμένοι ιατρικά. Έχουμε μετρήσει την ανοσία μας. Οι συνάδελφοι που έχουν κάνει δύο εμβόλια, δεν είναι καλυμμένοι, όμως, η πολιτεία δεν τους διώχνει και ούτε τους ελέγχει» πρόσθεσε.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, απαντώντας στον συνάδελφό του είπε πως «αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές. Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απάντηση από όσους κάνουν τις δύο δόσεις του εμβολίου».

Ο κ. Βασιλείου, διακόπτοντάς τον, ακούγεται να λέει «διαφωνώ, διαφωνώ πλήρως».
«Θα μου στείλετε κ. Βασιλείου, μετά, προκαλώ δημόσια, μία εργασία που λέει αυτό που λέτε εσείς. Εγώ μπορώ να σας στείλω καμιά δεκαριά. Άμεσα» του απαντά ο κ. Βασιλακόπουλος.
«Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους» αναφέρει έπειτα ο Σωτήρης Βασιλείου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου.

«Μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε, αλλά δεν ισχύουν αυτά» ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, ο κ. Βασιλακόπουλος, με τον κ. Βασιλείου να τον διακόπτει συνεχώς.

Αφού διαφωνούν για τη βιβλιογραφία, κατηγορώντας ο ένας τον άλλο πως «δεν την γνωρίζετε», ο κ. Βασιλείου λέει πως «λέει ασάφειες, το έχω ακούσει πολλές φορές».
«Όλα τα επιστημονικά δεδομένα, τα οποία προφανώς έχει έλλειψη αντίστοιχης εκπαίδευσης ο κ. Βασιλείου για να τα αναλύσει...» λέει ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, με τον Σωτήρη Βασιλείου να βάζει τις φωνές λέγοντας «όχι όχι» και τον συνάδελφό του να του απαντάει σε εξίσου έντονο ύφος, φωνάζοντας «αντί να ντρέπεστε, μιλάτε».
Τότε, ο κ. Βασιλείου, σε έξαλλη κατάσταση, του λέει τρεις φορές «είσαι γελοίος» και απευθυνόμενος στον Νίκο Ευαγγελάτο λέει «ο άνθρωπος δεν ξέρει τι λέει».
Ο κ. Βασιλακόπουλος απαντάει, επίσης έξαλλος, «Δεν μπορώ να μιλάω με κάθε άσχετο. Ο κ. Βασιλείου είναι απλά άσχετος. Είναι αγράμματος», με τον κ. Βασιλείου να ακούγεται να λέει «είσαι ηλίθιος, καλέ μου».
Σημειώνεται πως η «συζήτηση» συνεχίστηκε με μεγάλη ένταση και σκληρούς χαρακτηρισμούς.

1 σχόλιο

  1. Ωπα,δειξτε πρωτα τι γραφει απο κατω το βοθροκαναλο:Ο....που αρνειται να κανει το εμβολιο.Κατα τα αλλα και λιγα του ειπε του πουλημενου Βασιλακοπουλου.Χωνεψτε το.Τετοια χουντα παρανοικων,ουτε κατα διανοια το '67.[και δεν τους γουσταρα και καθολου]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση