GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ!» Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Στ. Τσιτσιπά στους επικριτές του...

«Θα εμβολιαστώ για τον κορονοϊό όταν γίνει υποχρεωτικό». Αυτό είπε προχθές από το Σινσινάτι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και προκάλεσε πλήθος ποικί...


«Θα εμβολιαστώ για τον κορονοϊό όταν γίνει υποχρεωτικό». Αυτό είπε προχθές από το Σινσινάτι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και προκάλεσε πλήθος ποικίλων αντιδράσεων. 

«Oχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν ξανά: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον Ελληνα πρωταθλητή να απαντά καταφατικά.
Μετά την παραπάνω δήλωση, ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία απαντώντας εμμέσως στους επικριτές του έγραψε στη λεζάντα: «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που είναι δίπλα σου».

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση