GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ! ΕΞΕΓΕΡΣΗ στην Αυστραλία. Υγειονομική Καμπούλ η Μελβούρνη...

Εξέγερση στην Αυστραλία. Υγειονομική Καμπούλ η Μελβούρνη. Ο λαός έσπασε τον κλοιό της αστυνομίας. Σφοδρές διαδηλώσεις κατά του ψευδο-υγειονο...

Εξέγερση στην Αυστραλία. Υγειονομική Καμπούλ η Μελβούρνη. Ο λαός έσπασε τον κλοιό της αστυνομίας.
Σφοδρές διαδηλώσεις κατά του ψευδο-υγειονομικού ολοκληρωτισμού του lockdown και των ψευδεπίγραφων επικίνδυνων ”εμβολίων”. Φοβερά επεισόδια να σπάσει το στρατόπεδο συγκέντρωσης πληθυσμού το lockdown. 
Μάχες σώμα με σώμα. Πάνοπλοι στρατιώτες κι αστυνομικοί Γκεσταπίτες προτάσσουν αυτόματα κατά άοπλων διαδηλωτών. Χρήση δακρυγόνων σπρέι πιπεριού κλπ έκανε χρήση η αστυνομία. 
Μόνο στη Μελβούρνη 218 συλλήψεις και 7 αστυνομικοί τραυματίες.
Κατ΄εκτίμηση των καθεστωτικών αρχών διαδήλωσαν 4000 παρά το lockdown σύμφωνα με διοργανωτές πολλοί περισσότεροι. Σταμάτησαν οι αστυνομικοί 35.000 αυτοκίνητα που κινήθηκαν προς Σύδνευ κι εκεί κατάφεραν να μπλοκάρουν την διαδήλωση όπου είχε μικρή συμμετοχή αλλά δεν αποφεύχθηκαν επίσης τα επεισόδια. Αναμένονται και την Κυριακή κινητοποιήσεις.

Άλογα αφηνιασμένα όπως κι οι δαιμονισμένοι αναβάτες τους ρίχνονται κατά του πλήθους. Απίστευτες σκηνές κρατικής καθεστωτικής καταστολής. Αδιάκοπο κηνυγητό. 8 με 10 αστυνομικοί καθηλώνουν ανυπεράσπιστα άτομα κατά το “I Can’t Breathe”.

Σύδνεϋ, Μελβούρνη, Βικτόρια, Brisane όλες οι μεγάλες πόλεις πήραν φωτιά. Επίκειται το βιονομικό καθεστώς να εμβολιάσει 24,000 χωρίς παρουσία γονέα σ΄ Ολυμπιακό Στάδιο του Σίδνεϋ από βδομάδα..Υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες στην Αυστραλία. Μισό εκατομμύριο ζουν στην Αυστραλία και συστενάζουν υπό το ζυγό δουλείας του βιονομικού καθεστώτος. Αλληλεγγύη στ΄αδέρφια μας Αυστραλούς κι Έλληνες!!

218 συλλήψεις και 7 αστυνομικοί νοσηλεύονται μετά τις σημερινές ταραχές στη Μελβούρνη.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία πυροβόλησε με σφαίρες πιπεριού στο πλήθος και ψέκασε με σπρεί κάψουλες.
«Ενώ υπήρχαν κάποιοι ειρηνικοί διαδηλωτές που παρευρέθηκαν, η πλειοψηφία αυτών που παρευρέθηκαν ήρθαν με γνώμονα τη βία», είπε.

«Η συμπεριφορά που είδε η αστυνομία ήταν τόσο εχθρική και επιθετική που δεν τους έμεινε άλλη επιλογή παρά να χρησιμοποιήσουν όλες τις τακτικές που είχαν στη διάθεσή τους».
Επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο με ύποπτες σπασμένες μύτες, ο ένας με σπασμένο αντίχειρα και οι άλλοι με διάσειση.
Συνολικά η αστυνομία συνέλαβε 218 άτομα και επέβαλε 236 πρόστιμα.
Τρία άτομα βρίσκονται υπό κράτηση για επίθεση στην αστυνομία και ένα άλλο άτομο συνελήφθη επίσης για παράβαση των όρων.
Και οι 218 άνθρωποι που συνελήφθησαν θα τιμωρηθούν με πρόστιμο 5452 δολαρίων για παράβαση των οδηγιών του Υπεύθυνου Υγείας.
Θα διεξαχθούν περαιτέρω έρευνες για αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης πολυάριθμων αστυνομικών και τη χρήση φωτοβολίδων.
47 άτομα συνελήφθησαν, 260 πρόστιμα εκδόθηκαν κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στο Σίδνεϊ

Η αστυνομία της NSW δήλωσε ότι 47 άτομα συνελήφθησαν και εκδόθηκαν περισσότερες από 260 πρόστιμα σε όλη την πολιτεία, ως μέρος της απάντησής της στη σημερινή διαδήλωση κατά του lockdown στο κέντρο του Σίδνεϊ.
Ένας αξιωματικός τραυματίστηκε είπε ο αναπληρωτής επίτροπος της αστυνομίας της Νέας Νότιας Oυαλίας, Μαλ Λάνιον, σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο.
Υπολογίζει ότι περίπου 250 άτομα παραβρέθηκαν στη διαδήλωση.Toυς μπλόκαραν.
Ο αναπληρωτής επίτροπος Lanyon είπε ότι η αστυνομία σταμάτησε πάνω από 38.000 αυτοκίνητα που κατευθύνονταν προς το CBD του Σίδνεϊ και εξέδωσε 130 πρόστιμα σε άτομα που εγκατέλειψαν το σπίτι τους κατά τη διάρκεια του εκτεταμένου lockdown της πόλης χωρίς εύλογη δικαιολογία.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση