GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ! Με πνευμονία νοσηλεύεται ο μητροπολίτης Πατρών...

Στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας νοσηλεύεται με ήπια πνευμονία από το πρωί της Κυριακής ο μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος,...



Στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας νοσηλεύεται με ήπια πνευμονία από το πρωί της Κυριακής ο μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος, που έχει προσβληθεί από τη νόσο COVID-19. Είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα της ασθένειας στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

Ανανκοίνωση για την κατάσταση της υγείας του εξέδωσε η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, στην οποία αναφέρεται πάντως ότι «ο μητροπολίτης είναι πλήρως εμβολιασμένος και για αυτόν το λόγο, σύμφωνα και με τον θεράποντα ιατρό του, Λεωνίδα Στέλλα, διανύει ήπιας μορφής πνευμονία, η οποία αντιμετωπίζεται πλήρως, δεν διατρέχει κίνδυνο και βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική και κλινική κατάσταση».

Επίσης, «σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών, ο μητροπολίτης θα παραμείνει για νοσηλεία στην κλινική Covid του “Αγίου Ανδρέα” για λίγες μόνο ημέρες».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο μητροπολίτης Χρυσόστομος εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο το πρωί της Κυριακής 1η Αυγούστου, καθώς είχε πυρετό και αφότου έγιναν οι ενδεδειγμένες ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Αν και το rapid test ήταν αρνητικό, το μοριακό τεστ που ακολούθησε έδειξε πως έχει προσβληθεί από κορονοϊό και από το βράδυ της Κυριακής του χορηγείται «κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή».

«Ο μητροπολίτης Πατρών, στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων του, ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη μετάδοση του ιού», αναφέρει η ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ.

1 σχόλιο

  1. Βρε παιδιά μην αντιγράφετε αυτούσιες ειδήσεις από όποιον ανεβάζει κάτι. Ναι μεν ο Πατρών Χρυσόστομος είναι στο νοσοκομείο. Αλλά δεν είναι αυτός στην φωτογραφία. Σήμερα όλα τα site είχαν βάλει αυτήν την φωτό, κι ένα ακόμα είχε βάλει την φωτό του πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιου.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση