GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΣ! Στη μισή χώρα καύσωνας και στην υπόλοιπη βροχές και καταιγίδες...

Σήμερα  Τετάρτη ο καιρός θα είναι αίθριος και ζεστός, αφού θα διανύουμε την τρίτη μέρα του μίνι καύσωνα.   Το πρωί θα επικρατήσει ηλιοφάνεια...


Σήμερα  Τετάρτη ο καιρός θα είναι αίθριος και ζεστός, αφού θα διανύουμε την τρίτη μέρα του μίνι καύσωνα.  

Το πρωί θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, από το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, μέχρι και τα νησιά του Αιγαίου. Το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν κάποιες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, αφήνοντας τη δυτική Ελλάδα με καθαρό ουρανό.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα, υψηλές τιμές θα δούμε κυρίως στην ηπειρωτική χώρα, 37-40 βαθμούς στα βόρεια, 38-40 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, 42 τοπικά σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και 42 βαθμούς Κελσίου στο Θεσσαλικό κάμπο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο σε δυτικές διευθύνσεις 2-4 μποφόρ, στο Αιγαίο στα βόρεια σε διάφορες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ, βορειοδυτικοί στις υπόλοιπες θαλάσσιες περιοχές, πιο ενισχυμένοι στα ανατολικά-νοτιοανατολικά μέχρι 6-7 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, και πιθανόν να βρέξει λίγο τοπικά στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27-39 και οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 2-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε όμως παροδική συννεφιά, με πιθανότητα να ψιχαλίσει ή να βρέξει λίγο τοπικά προς το μεσημέρι και στα γύρω ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25-37, με ήπιους μεταβλητούς ανέμους στον Θερμαϊκό 2-4 μποφόρ.

Την Πέμπτη το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται βροχές σε ορεινές περιοχές στη Θεσσαλία, πιθανόν στο βόρειο κομμάτι της Εύβοιας, τη Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, όπως σε περιοχές της Ηλείας, της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση