GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!» Κόλαση φωτιάς στην Νεμούτα Ηλείας...

Νέα αναζωπύρωση σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Νεμούτα Ηλείας. Σύμφωνα με τον ιερέα του χωριού, το «χωριό καίγεται, δεν έχει έρθει...



Νέα αναζωπύρωση σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Νεμούτα Ηλείας. Σύμφωνα με τον ιερέα του χωριού, το «χωριό καίγεται, δεν έχει έρθει τίποτα, μόνο ένα ελικόπτερο». 


Ο ιερέας κάνει έκκληση για βοήθεια, καθώς, όπως λέει, δεν έχουν «νερό να πιούνε», με τους πυκνούς καπνούς να έχουν καλύψει ολόκληρο τον ουρανό.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για προσπάθειες απεγκλωβισμού κατοίκων που δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Όπως φαίνεται από τις δραματικές εικόνες που μεταδίδει το MEGA, ο ιερέας του χωριού μαζί με τον αντιδήμαρχο συντονίζουν τους λιγοστούς κατοίκους που έχουν απομείνει και όλοι μαζί προσπαθούν να σβήσουν στις φλόγες, αφού δεν υπάρχει ούτε ένα όχημα της πυροσβεστικής.

Οι κάτοικοι, με κλαδιά, τσουγκράνες και λάστιχα προσπαθούν να σβήσουν ό,τι μπορούν.

«Εκλιπαρούμε για πυροσβεστικά οχήματα, για εναέρια μέσα», λέει απελπισμένος ο αντιδήμαρχος.

Οι αναζωπυρώσεις στην περιοχή είναι συνεχείς, με τους ελάχιστους κατοίκους που έχουν μείνει πίσω να παλεύουν, να είναι εξοργισμένοι καθώς δεν έχουν βοήθεια από πουθενά.

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δε βοηθούν στο έργο της πυρόσβεσης.

Τρία άτομα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με το ilialive.gr, τρία άτομα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην περιοχή Χάνια της Νεμούτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οχήματα κατευθύνθηκαν προς τα εκεί και κατάφεραν να σώσουν και τους ανθρώπους και τα σπίτια.

Μάχη δίνεται, τόσο μέσα στο χωριό όσο και στις γύρω περιοχές, καθώς οι αναζωπυρώσεις είναι πάρα πολλές.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση