GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΥΡΙΝΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ στην Αττική! Ενώθηκε η φωτιά πάνω και κάτω από την Εθνική Οδό. Έλιωσε η άσφαλτος...

Δραματικές είναι οι ώρες στην Αττική, με τους κατοίκους στην βορειοανατολική Αττική να περνούν ακόμη μία νύχτα τρόμου.  Σε πύρινη κόλαση βρί...


Δραματικές είναι οι ώρες στην Αττική, με τους κατοίκους στην βορειοανατολική Αττική να περνούν ακόμη μία νύχτα τρόμου. 

Σε πύρινη κόλαση βρίσκεται η Αττική με τις τρομακτικές εικόνες να κόβουν την ανάσα και όλες τις ελπίδες να στρέφονται στα εναέρια μέσα που θα αρχίσουν να επιχειρούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Η δύσκολη και κρίσιμη μάχη των δυνάμεων της πυροσβεστικής να μην περάσει η φωτιά την εθνική οδό χάθηκε στο ύψος των διοδίων Αφιδνών. Η φωτιά πέρασε λιώνοντας την άσφαλτο.

Η εξέλιξη αυτή ήταν καθοριστική ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας για την αντιμετώπιση της καταστροφικής πυρκαγιάς που πλέον πλησιάζει επικίνδυνα οικισμούς.

Το πύρινο μέτωπο κινείται πως την Ιπποκράτειο Πολιτεία, ενώ οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς. Δυστυχώς τα πεζοπόρα τμήματα δεν κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία της φωτιάς με αποτέλεσμα η φωτιά να ενωθεί πάνω και κάτω από την Εθνική Οδό.

 

Προηγουμένως μάλιστα διεκόπη η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό από την Κηφισιά έως τα Οινόφυτα.

 

Από το μέτωπο της βόρειας Αττικής, οι εικόνες είναι τουλάχιστον εφιαλτικές.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση