GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ» από τον Γιαννακόπουλο: «Aν γινόμουν πρωθυπουργός θα έβγαζα την Ελλάδα από την Ευρώπη...»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαντάει σε «καυτά» ερωτήματα των ακολούθων ...



Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαντάει σε «καυτά» ερωτήματα των ακολούθων του και παραδέχεται ότι εάν δεν ήταν πατέρας θα είχε ήδη θέσει πολιτική υποψηφιότητα.  

Μετά την ανακοίνωση της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ ότι θα αναλάβει την αναδάσωση στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, ο ιδιοκτήτης της, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στραφεί πολλές φορές κατά της κυβέρνησης και των χειρισμών της που οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο.

Απαντώντας σε ερωτήματα των πολιτών για το εάν θα έβαζε υποψηφιότητα ως πρωθυπουργός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε ότι εάν δεν είχε παιδιά, θα το είχε ήδη κάνει.



Μάλιστα, απαντώντας σε άλλη ερώτηση για τις κινήσεις που θα ακολουθούσε εάν αναλάμβανε την πρωθυπουργία της Ελλάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος απαντάει ότι θα έβγαζε τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα εστίαζε στην παραγωγική ανασυγκρότηση αλλά και το μάθημα των αρχαίων στα σχολεία.



\Σε ερώτηση των ακόλουθών του, «γιατί οι κυβερνώντες θέλουν να διαλύσουν την οικογένεια και τα ελληνικά πιστεύω» ο Γιαννακόπουλος απάντησε: «Δεν είναι θέλω των κυβερνώντων πάει πολύ πιο βαθιά. Διότι μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει».



Αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο ίδιος σχολιάζει με κυνισμό τα χειροκροτήματα στους υγειονομικούς, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα υποχρεώσει κανέναν υπάλληλο του να εμβολιαστεί χωρίς να το θέλει.




 



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση