GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχάλης Καρέλιας: Πέθανε ο παλιός αρχηγός και παράγοντας της ΑΕΛ...

Πέθανε ο Μιχάλης Καρέλιας, παλιός αρχηγός και παράγοντας της ΑΕΛ, βυθίζοντας στη θλίψη τους «βυσσινί». Ο γνωστός ως «Νίνο» στο θεσσαλικό πο...



Πέθανε ο Μιχάλης Καρέλιας, παλιός αρχηγός και παράγοντας της ΑΕΛ, βυθίζοντας στη θλίψη τους «βυσσινί». Ο γνωστός ως «Νίνο» στο θεσσαλικό ποδόσφαιρο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

«O “Νίνο” δεν είναι πια μαζί μας. Ο Μιχάλης Καρέλιας, εμβληματική μορφή της βυσσινί οικογένειας ανήκει πλέον στο club του παραδείσου», αναφέρει η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Στη συνέχεια η ανακοίνωση προσθέτει: «Υπηρετώντας την ΑΕΛ ως αρχηγός (1964-70) και διοικητικός παράγοντας μα πάνω από όλα ως διαμορφωτής όλων αυτών που μεταμόρφωσαν την ομάδα μας σε πρωταγωνίστρια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο δικός μας Νίνο αφήνει μια τεράστια παρακαταθήκη.

Η ΑΕΛ που δεν σκύβει το κεφάλι μπρος στο κατεστημένο, που προκαλεί το φόβο και το σεβασμό εντός και εκτός γηπέδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και γιγαντώθηκε πάνω σε αξίες που πρέσβευαν άνθρωποι του αναστήματος του Μιχάλη Καρέλια.

Προερχόταν από τον Λαρισαϊκό

Προερχόμενος από τον Λαρισαϊκό έγινε μέλος και αρχηγός της νεοϊδρυθείσας ΑΕΛ καταγράφοντας σε μια εξαετία 113 συμμετοχές και 2 γκολ. Έκτοτε τα βήματα του και η επιβλητική περπατησιά του, περιστρεφόταν πάντα γύρω από την ομάδα της καρδιάς του.

Το ΔΣ του σωματείου της ΑΕΛ εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του με την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την ομάδα μας, πάνω στα χνάρια που άφησε ο Μιχάλης Καρέλιας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση