GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ! ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στην (δημοσιογράφο) Ευλαμπία Ρέβη που συγκίνησε το πανελλήνιο...

Τι αναφέρει σε ανάρτησή της...  Η δημοσιογράφος που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του μετώπου της φωτιάς μεταδίδοντας με αντικειμενικότητα και α...


Τι αναφέρει σε ανάρτησή της... 

Η δημοσιογράφος που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του μετώπου της φωτιάς μεταδίδοντας με αντικειμενικότητα και αξιοπιστία τις εξελίξεις, βρέθηκε στο «στόχαστρο» κακόβουλων που έβαλαν στόχο να την πλήξουν.

Η Ευλαμπία Ρέβη, σε μια τηλεοπτική στιγμή που συγκίνησε όλο το πανελλήνιο, ξέσπασε σε κλάματα καθώς παρακαλούσε έναν ηλικιωμένο να εκκενώσει το σπίτι του, τη στιγμή που η φωτιά πλησίαζε την Αβγαριά Εύβοιας. Συγκινημένη και καταρρακωμένη από την φρίκη που είχε αντικρίσει στα πύρινα μέτωπα, η δημοσιογράφος προθυμοποιήθηκε βοηθήσει τον ηλικιωμένο και να τον απομακρύνει μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο του Open.
Η νεαρή και μάχιμη δημοσιογράφος με ανάρτησή της έκανε γνωστό, ότι κάποιοι χάκαραν τον λογαριασμό της στο Instagram και ότι έχει ήδη απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση