GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΣΕ αεροσκάφος που επιχειρούσε στη φωτιά στην Ζάκυνθο!

Πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου Πετζετέλ κατέπεσε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Ζάκυνθο.  Ευτυχώς σώος είναι ο πιλότος, που σύμφων...


Πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου Πετζετέλ κατέπεσε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Ζάκυνθο. 

Ευτυχώς σώος είναι ο πιλότος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι 35 ετών και του προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες. Κατά τις ίδιες πηγές, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο πιλότος του αεροσκάφους είναι καλά στην υγεία του και απομακρύνθηκε από το σημείο της πτώσης με τη βοήθεια πυροσβεστών που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Έρευνα για τις αιτίες της πτώσης
Το αεροσκάφος ήταν μαζί με ένα ακόμη πετζετέλ και είχαν σταλεί για να ενισχύσουν από αέρος τις επίγειες δυνάμεις για την κατάσβεση πυρκαγιάς μικρής έκτασης στην περιοχή Λαγώποδο -Μαχαιράδο.

Στην πυρκαγιά επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Οι συνθήκες της πτώσης του αεροσκάφους θα ερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση