GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΑΟΥΣ λόγω Αποστολάκη! Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση...

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία...


Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης, ωστόσο, το "όχι" Αποστολάκη στην υπουργοποίηση επισκίασε τις εξελίξεις.

Καθήκοντα αναλαμβάνουν και επίσημα τα νέα στελέχη της κυβέρνησης, μετά τον ανασχηματισμό και την ορκωμοσία, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας και παρουσία του Πρωθυπουργού.
Προσερχόμενος στην ορκωμοσία ο νέος υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναφέρθηκε στην περιπέτεια με τη διασωλήνωσή του όταν νόσησε από κορονοϊό, έστειλε μήνυμα για την ανάγκη του εμβολιασμού.

«Από έναν άνθρωπο που έχει βρεθεί διασωληνωμένος, δίνω το μήνυμα ότι είμαι δίπλα στους ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ΜΕΘ, δίπλα στις οικογένειές τους. Και να ακούσουν όσοι διστάζουν για να μην βρεθούν σε αυτή τη θέση, να εμβολιαστούμε όλοι, για την υγεία μας πρώτα απ' όλα και μετά για το κοινωνικό σύνολο» ανέφερε.

Η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας αρμόδια για τις υπηρεσίες Υγείας Ασημίνα Γκάγκα απάντησε ότι η συνεργασία με τον απερχόμενο Βασίλη Κοντοζαμάνη ήταν εξαιρετική και έχει μπροστά της πολλή δουλειά.


Από την πλευρά του, ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του δήλωσε ότι η είσοδός του στην κυβέρνηση είναι μια πρόκληση.

«Και νομίζω με την άψογη συνεργασία με τον Κώστα Καραμανλή θα φέρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει τα οποία ήδη έχουν έρθει και έχουν προχωρήσει. Δεν έχουμε να πούμε κάτι καινούργιο, μπορούν να εξειδικευθούν περισσότερο».

Ορκωμοσία στη σκιά του «όχι» από Αποστολάκη
Η ορκωμοσία, πάντως, είχε και ένα κενό και αυτό ήταν του Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος τελικά είπε όχι στην υπουργοποίησή του «υπό αυτές τις συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση