GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού...

Οι διαμαρτυρίες των υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού  εμβολιασμού συνεχίζονται με τα σωματεία της Κεντρικής Μακεδονίας να παίρνουν σειρά ...



Οι διαμαρτυρίες των υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού  εμβολιασμού συνεχίζονται με τα σωματεία της Κεντρικής Μακεδονίας να παίρνουν σειρά και να προχωρούν σε πεντάωρη στάση εργασίας, με τη στήριξη της ΠΟΕΔΗΝ.
 
«Καλύπτουμε και στηρίζουμε την 5ωρη Στάση Εργασίας την Πέμπτη 12/08/2021 και ώρες 7πμ – 12 το μεσημέρι καθώς και τη Συγκέντρωση στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης 9:30πμ όλων των Σωματείων Εργαζομένων της Κεντρικής Μακεδονίας που έχουν λάβει σχετικές αποφάσεις, ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού» αναφέρει η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες η ΠΟΕΔΗΝ προκήρυξε απεργία – αποχή κατά της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων, υποστηρίζοντας ότι οι υγειονομικοί είναι «παράδειγμα προς μίμηση αφού με τη στάση της η ΠΟΕΔΗΝ συνέβαλλε τα μέγιστα στην αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού των υγειονομικών και των πολιτών».

«Η ΠΟΕΔΗΝ γνωστοποίησε εγκαίρως προς πάσα κατεύθυνση την θέση της υπέρ του εμβολιασμού και κατά της υποχρεωτικότητας. Εξάλλου έχουμε εμβολιαστεί με το καθολικό ποσοστό 90% εάν συνυπολογίσει κανείς όσους διαθέτουν φυσική ανοσία, πολλοί περισσότεροι από κάθε άλλη πληθυσμιακή ή επαγγελματική ομάδα. Οι υγειονομικοί και προνοιακοί υπάλληλοι εμβολιασμένοι ή μη τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας για να μην θέτουν σε κίνδυνο τους ασθενείς, τους συναδέλφους και τον εαυτό τους. Ο νόμος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού μας στοχοποιεί και θα αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο μέσον» πρόσθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση