GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «ΓΑΛΑΖΙΑ» Μαρ. Σούκουλη! ΕΧΑΣΕ τη βουλευτική έδρα, διορίστηκε στο Μαξίμου...

Πριν από μερικές εβδομάδες, με απόφαση του Εκλογοδικείου, άλλαξε χέρια μία από τις βουλευτικές έδρες της ΝΔ στην Κόρινθο. Την έχασε η Μαρι...



Πριν από μερικές εβδομάδες, με απόφαση του Εκλογοδικείου, άλλαξε χέρια μία από τις βουλευτικές έδρες της ΝΔ στην Κόρινθο. Την έχασε η Μαριλένα Σούκουλη και την κέρδισε ο Κώστας Κόλλιας. Πριν από λίγες ημέρες η κ. Σούκουλη διορίστηκε «σε θέση συνεργάτη στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης». Κανείς (και καμιά) δεν πηγαίνει χαμένος..

 Με ΦΕΚ που βγήκε στις 27 Ιουλίου η πρώην αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ διορίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου «σε θέση συνεργάτη στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού της Προεδρίας της Κυβέρνησης με τις αποδοχές του 13ου Μισθολογικού Κλιμακίου της ΤΕ κατηγορίας». Τον διορισμό υπογράφει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θεόδωρος Λιβάνιος.


Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κ. Σούκουλη-Βιλιάλη, αναλαμβάνει σύμβουλος στο Γραφείο του Πρωθυπουργού για θέματα χωροταξίας.

1 σχόλιο

  1. Ετσι λειτουργουν η Μαφια,οι συμμοριες και οι διεστραμμενοι.Μεταξυ τους αλληλοβοηθιωνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση