GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά στην Εύβοια! Εκκενώνεται ο οικισμός Μεσοχώρια...

Στην προληπτική εκκένωση του χωριού Μεσοχώρια στην Εύβοια προέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι αρχές καθώς οι φλόγες από την πυρκαγιά που ...



Στην προληπτική εκκένωση του χωριού Μεσοχώρια στην Εύβοια προέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι αρχές καθώς οι φλόγες από την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή έχουν πλησιάσει στα 500 μέτρα από τον οικισμό, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Οι κάτοικοι της περιοχής στη νότια Εύβοια έλαβαν εντολή άμεσης εκκένωσης του οικισμού από τον αριθμό 112.

Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί βόρειοι και βορειοανατολικοί άνεμοι, ριπές των οποίων φθάνουν έως και τα 9 μποφόρ.

Η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι μεγάλη στην περιοχή, με ενισχύσεις να σπεύδουν στο σημείο αυτό της νότιας Εύβοιας από τον βορρά του νησιού. Κατά πληροφορίες της ΕΡΤ αναμένεται να σπεύσει στα Μεσοχώρια και τουλάχιστον ένα από τα μεγάλα ρωσικά πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Ιλιούσιν που έφθασαν πριν μερικές ημέρες στην Ελλάδα.

Νωρίτερα, σήμανε συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε άλλο σημείο της Εύβοιας, σε αγροτοδασική έκταση στις Πετριές του δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Με πληροφορίες από Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΕΡΤ


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση