GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ! ΟΤΑΝ ο (νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος) Γ. Οικονόμου «έκραζε» άγρια τον Σαμαρά και τον Χρυσοχοΐδη...

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είναι ως γνωστόν του «στενού κύκλου» του πρωθυπουργού. Άλλωστε από το 2017 ήταν ένας από τ...


Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είναι ως γνωστόν του «στενού κύκλου» του πρωθυπουργού. Άλλωστε από το 2017 ήταν ένας από τους στενούς συμβούλους του Κυριάκου Μητσοτάκη, και εν συνεχεία έγινε και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Ωστόσο, ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν είχε μεγάλη συμπάθεια για τον Αντώνη Σαμαρά, όπως αποκαλύπτουν tweets του που έσπευσε πάντως να σβήσει.

Αν κάτι όμως μένει για πάντα είναι οι αναρτήσεις στα social media, και έτσι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος σπεύδει να κατεβάσει τις αναρτήσεις που είχε κάνει κατά του πρώην πρωθυπουργού και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη την περίοδο 2011-2012 Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,,, .

Καθαρά αντισαμαρικός, αφού άλλωστε είχε ακολουθήσει τη Ντόρα Μπακογιάννη στο κόμμα που είχε ιδρύσει το 2010, έκανε φαρμακερά σχόλια στο twitter κατά του Αντώνη Σαμαρά. Όπως στις 11 Φεβρουαρίου 2012 όπου έγραψε: «Από τις μεγαλύτερες ατυχίες αυτής της χώρας είναι ότι τα τελευταία χρόνια έπεσε στα χέρια του ΓΑΠ και του Σαμαρά.



Υπενθυμίζεται ότι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν γενικός γραμματέας στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, Δημοκρατική Συμμαχία, ενώ όταν εκλέχθηκε πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Οικονόμου ανέλαβε υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση