GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ! ΕΚΛΕΙΣΑΝ όλα τα μπαρ (μετά τα εξοντωτικά πρόστιμα) στην Πάρο...

Πρώτη ημέρα του Αυγούστου και ενώ τα περισσότερα κυκλαδίτικα νησιά βουλιάζουν με κόσμο, στην Πάρο οι επιχειρηματίες των μπαρ προχώρησαν σε μ...


Πρώτη ημέρα του Αυγούστου και ενώ τα περισσότερα κυκλαδίτικα νησιά βουλιάζουν με κόσμο, στην Πάρο οι επιχειρηματίες των μπαρ προχώρησαν σε μια διαφορετική απόφαση!

Η απόφαση που ελήφθη ομόφωνα από τους επιχειρηματίες της Νάουσας στην Πάρο ήταν να μην ανοίξει ούτε ένα μαγαζί, την στιγμή που όπως υπολογίζεται υπάρχουν στο νησί σχεδόν 100.000 τουρίστες οι οποίοι συρρέουν στα μπαρ και τα μαγαζιά της συγκεκριμένης περιοχής για τη βραδινή τους διασκέδαση.

Η απόφαση για το  λουκέτο ελήφθη μετά τα αλλεπάλληλα πρόστιμα και την αναστολή εργασιών που επεβλήθησαν τις τελευταίες ημέρες σχεδόν σε όλα τα μπαρ της Νάουσας, για «αστείους λόγους», όπως τονίζουν οι επιχειρηματίες.

Σε αρκετές περιπτώσεις γεμάτων μαγαζιών, εντοπίστηκε ένας όρθιος πελάτης και οι επιχειρήσεις κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο 5.000 ευρώ και να κλείσουν για επτά μέρες.

«Η απόφαση δεν ήταν συλλογική» μας λέει ο ιδιοκτήτης γνωστού μπαρ. «O καθένας αποφάσισε για τον εαυτό του και όλοι καταλήξαμε στο ίδιο πράγμα: Θα μείνουμε απόψε κλειστοί, διότι θέλουμε να προστατεύσουμε τις δουλειές μας και, κυρίως, την ψυχική υγεία μας. Η συνεργασία μας με τις αρχές είναι εξαιρετική, οι αστυνομικοί κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, αλλά όλοι προσπαθούμε να εφαρμόσουμε μη εφαρμόσιμα μέτρα».

Η Πάρος είναι ανάμεσα στα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κοροναϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση