GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! ΥΠΟΥΡΓΟΣ έπαθε (μετά το εμβόλιο) παράλυση προσώπου την ώρα ζωντανής συνέντευξης...

MARIA ORFANIDOU   New South Wales, Australia.  Ο υπουργος Victor Dominello παθαινει το συνδρομο Bell’s Palsy την ωρα της συνεντευξης... ----...


MARIA ORFANIDOU 
New South Wales, Australia.  Ο υπουργος Victor Dominello παθαινει το συνδρομο Bell’s Palsy την ωρα της συνεντευξης...
--------------------------
Ο Βίκτορ Ντομινέλο διαγνώστηκε με παράλυση του Μπελ μετά το εμβόλιο AstraZeneca (που χαρακτηρίστηκε ως Covishield στην Ινδία) αφού οι θεατές παρατήρησαν το «ματωμένο μάτι» του κατά τη διάρκεια της ζωντανής συνέντευξης Τύπου της πολιτείας για την COVID-19.


Ο υπουργός Ιθαγένειας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Βίκτορ Ντομινέλο, αναφέρθηκε στον εαυτό του όταν οι θεατές που παρακολουθούσαν την καθημερινή συνέντευξη Τύπου της πολιτείας για τον COVID-19 σχολίασαν το ματωμένο μάτι του, με άλλους να υπονοούν ότι κλείνει το μάτι με την κάμερα και άλλοι να πιστεύουν ότι έπαθε εγκεφαλικό.

Ο Βίκτορ Ντομινέλο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη για να συζητήσει επιχορηγήσεις επιχειρήσεων καθώς το κράτος κατέγραψε εκπληκτικές 633 τοπικές λοιμώξεις.

Σε μια ενημέρωση αργότερα εκείνο το βράδυ, ο κ. Dominello εξέφρασε ένα ευχαριστώ στους θεατές που του έστειλαν μηνύματα ανησυχίας μετά τη συνέντευξη Τύπου.

«Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου - πολλοί άνθρωποι σχολίασαν το μουδιασμένο μάτι», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Κάποιοι σκέφτηκαν - έκανα το μάτι στον εικονολήπτη. Κάποιοι νόμιζαν ότι έπαθα εγκεφαλικό».

«Πραγματικά διαγνώστηκα με παράλυση του Μπελ».
Ο κ. Ντομινέλο εξήγησε ότι άρχισε να αισθάνεται πόνο στο κρανίο του, πίσω από το δεξί του αυτί, περίπου 48 ώρες νωρίτερα.

Το πρωί της Τετάρτης, ξύπνησε με καρφίτσες και βελόνες στη δεξιά πλευρά της γλώσσας του, αλλά δεν κατάφερε να παρατηρήσει καμία πτώση γύρω από το μάτι του.

«Το πήρα πιο σοβαρά μόνο σήμερα το απόγευμα - αφού πολλοί άνθρωποι μου έστειλαν ένα στιγμιότυπο οθόνης της συνέντευξης Τύπου και άλλοι επικοινώνησαν με το γραφείο μου, με ώθησαν να ζητήσω επείγουσα ιατρική συμβουλή», είπε.

«Ευχαριστώ όλους όσους προσέγγισαν»
Αν και, ο κ. Ντομινέλο εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca (με το σήμα Covishield στην Ινδία), κανένα μέσο δεν μπήκε στον κόπο να το αναφέρει στις αναφορές τους.

Ο κ. Dominello έλαβε την πρώτη δόση εμβολίου AstraZeneca στο Κέντρο Εμβολιασμού Homebush στις 27 Μαΐου.


Είναι ενδιαφέρον ότι έπρεπε να λάβει τη δεύτερη δόση του AstraZeneca την ίδια μέρα της συνέντευξης Τύπου όταν εντοπίστηκε με την παράλυση του Bell.

Δημοσίευσε στο Instagram του "Η δεύτερη δόση μου AstraZeneca έχει προγραμματιστεί για τις 19 Αυγούστου". 

Πρόσφατα, το Health Canada, το τμήμα της κυβέρνησης του Καναδά, αρμόδιο για την εθνική πολιτική υγείας, πρόσθεσε την παράλυση του Bell ως προειδοποίηση στις ετικέτες εμβολίων Pfizer COVID-19 .

Τα συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό μπορεί να περιλαμβάνουν προσωρινή αδυναμία ή παράλυση στη μία πλευρά του προσώπου , σύμφωνα με μια συμβουλή που εκδόθηκε από το τμήμα.

Άλλα συμπτώματα περιλαμβάνουν, «ασυντόνιστη κίνηση των μυών που ελέγχουν την έκφραση του προσώπου. απώλεια αίσθησης στο πρόσωπο. πονοκέφαλο; σκίσιμο από το μάτι? σάλιασμα? χαμένη αίσθηση γεύσης στο μπροστινό μέρος των δύο τρίτων της γλώσσας. υπερευαισθησία στον ήχο στο ένα αυτί. ή αδυναμία να κλείσει το μάτι στη μία πλευρά του προσώπου », σύμφωνα με τη συμβουλή.

Νωρίτερα, μια μυστηριώδης ασθένεια σταμάτησε τις δοκιμές εμβολίου για τον κορωνοϊό AstraZeneca. Αναφέρθηκε ότι ήταν ένα φλεγμονώδες σύνδρομο γνωστό ως εγκάρσια μυελίτιδα που μπορεί επίσης να οδηγήσει σε παράλυση.
https://greatgameindia.com/victor-dominello-bells-palsy-vaccine/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση