GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βαρύγδουπες δηλώσεις γνωστών... επαναστατών, ότι δεν πρόκειται να καταθέσουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους...»

Σήμερα... ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Π. Παπανικολάου της ΟΕΝΓΕ: «ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ πιστοποιητικό εμβολιασμού, ας βγω αναστολή!»  

Σήμερα... ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Π. Παπανικολάου της ΟΕΝΓΕ: «ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩ πιστοποιητικό εμβολιασμού, ας βγω αναστολή!» 

"Χθες" μαζί με τον υπουργό Γεωργιάδη: Οι διστακτικοί/ές ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ, μην ακούτε τις μαλακίες... Να πας να εμβολιαστείς παύοντας να χάφτεις τις αρλούμπες του καθενός, που θα πεις κιόλας στους νοσοκομειακούς γιατρούς πως "επινοούμε πλαστές ιστορίες" λες κι είμαστε παραμυθατζήδες.

Όθων Κουμαρέλλας

Διαβάζω βαρύγδουπες δηλώσεις γνωστών... επαναστατών, ότι δεν πρόκειται να καταθέσουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους... προκαλώντας εκ του ασφαλούς την κυβέρνηση να θέσει κι αυτούς σε καθεστώς αναστολής εργασίας.
Δεν νομίζω να ζητήσει κανείς από κανέναν κατάθεση οποιουδήποτε πιστοποιητικού.
Κάτι τέτοιο, απλά, δεν χρειάζεται!
Το υπουργείο και οι διοικήσεις των μονάδων υγείας γνωρίζουν άριστα το εμβολιαστικό status ενός εκάστου και με βάση αυτό θα κινηθούν, όσο κινηθούν, για να ολοκληρώσουν τον εκβιασμό τους απέναντι στους εργαζόμενους.
Όσοι έρχονται τώρα, αφού έχουν προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, έχοντας βάλει όχι μόνον πλάτες, αλλά ολόκληρο το σώμα και την ψυχή τους στο καθεστώς τυραννίας και τις μεθοδεύσεις του, να δηλώνουν ότι αρνούνται τάχα να καταθέσουν τα ήδη "κατατεθειμένα" πιστοποιητικά, τζάμπα μάγκες είναι που προσπαθούν να ψαρέψουν αφελείς μέσα σε θολά νερά!
Θα ήσαν πιο ειλικρινείς και πειστικοί εάν δήλωναν -και το εννοούσαν- ότι θα έθεταν οι ίδιοι τον εαυτόν τους σε αναστολή εργασίας στην περίπτωση που έστω κι ένας ανεμβολίαστος συνάδελφός τους ετίθετο σε παρόμοιο καθεστώς και όχι να ζητούν από την κυβέρνηση να τους κάνει τη χάρη για να ηρωοποιηθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση