GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ! Ο Π. ΠΟΛΑΚΗΣ στηρίζει τον Δημ. Κούβελα...

Ο Παύλος Πολάκης, παραμένοντας σταθερός στις θέσεις του,  σπεύδει αυτή τη φορά  προς υποστήριξη  του Δημήτρη Κούβελα... Αφορμή στάθηκε  η επ...


Ο Παύλος Πολάκης, παραμένοντας σταθερός στις θέσεις του,  σπεύδει αυτή τη φορά  προς υποστήριξη  του Δημήτρη Κούβελα...

Αφορμή στάθηκε  η επιστολή που απέστειλε ο κοσμήτορας της σχολής επιστημών υγείας του ΑΠΘ και καθηγητής Ιατρικής, Θεόδωρος Δαρδαβέσης, προς τον καθηγητή Φαρμακολογίας Κούβελα, ότι με την στάση του υπονομεύει την ιατρική του ιδιότητα.

Ο Παύλος Πολάκης δημοσίευσε την επιστολή στο Facebook και άστραψε και βρόντηξε κατά του κοσμήτορα. «Είστε ΑΙΣΧΡΟΙ, είστε πληρωμένα αμόρφωτα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, είστε οπαδοί του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ και όχι της ελεύθερης επιστημονικής σκέψης και αμφισβήτησης!!!», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε μάλιστα προς υπεράσπιση της «ελευθερίας του λόγου» του Δημήτρη Κούβελα, μιλώντας για εποχές χούντας και ιεράς εξέτασης.
----------------------

Παυλος Πολακης 
Ζούμε εποχές ΧΟΥΝΤΑΣ και ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ του Μητσοτακικου κρατους!!!!
Δείτε επιστολή που εστειλε ο Κοσμητορας της Ιατρικης Σχολης του ΑΠΘ,στον καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας Δημήτρη Κούβελα , «νουθετώντας» ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ να αλλάξει αυτά που λέει για την πανδημία και τα εμβόλια γιατί «υπονομεύεις τη θέση σου ως Ιατρος και καθηγητής»!!!!!
Μόνο στον πιο βαθύ Μεσαίωνα που έκαιγαν τις «μάγισσες» υπήρξε κάτι αντίστοιχο!!!!!!
Είστε ΑΙΣΧΡΟΙ,είστε πληρωμένα αμόρφωτα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ,είστε οπαδοί του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ και όχι της ελεύθερης επιστημονικής σκέψης και αμφισβήτησης!!!
ΝΤΡΟΠΗ καθηγητή Δαρδαβεση !!
Η παρτο πίσω ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!
Δεν είσαι ΑΞΙΟΣ να είσαι Κοσμητορας της Ιατρικης Σχολης !
Μαζί σου Δημήτρη Κούβελα ,όχι γιατί συμφωνώ με όλα όσα λες ,αλλά γιατί είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ,πως έχεις το δικαίωμα και την ελευθερία να τα λες!!!!
Αλλιώς γυρνάμε σε εποχές πριν τις αστικοδημοκρατικες επαναστάσεις του 18ου και 19ου αιώνα!!!!

1 σχόλιο

  1. Μηπως και εδω ο Τσιπρας να του τραβηξει το αυτι;Η μηπως να καταλαβει ο ΣΥΡΙΖΑ οτι μετατρεπεται σε αποκομμα λιγδιαρηδων;Αν δεν θελει να κυβερνησει,οπως το δημοσιουπαλληλικο ΚΚΕ,να το πει.Εμεις παντως ειμαστε και με τον Πολακη και ολους τους παντελονατους-τες.Και να τους φιμωσετε, να τους διωξετε,θα τους βρουμε,ψωριαρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση