GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρανίκας: «Ζητώ συγγνώμη για όσα είπα για την Δάφνη Μητσοτάκη. Ήταν παραπληροφόρηση...»

Συγγνώμη ζητεί με ανάρτηση του ο Νίκος Καρανίκας μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση του για τη Δάφνη Μητσοτάκη.... Ο άλλοτε σύμβο...


Συγγνώμη ζητεί με ανάρτηση του ο Νίκος Καρανίκας μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση του για τη Δάφνη Μητσοτάκη....

Ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο για παραπληροφόρηση και ξεκαθαρίζει πως δεν είναι σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα.

«Κατέβασα το ποστ που έκανα κριτική στην στάση του Μητσοτάκη με αναφορά στην κόρη του και την κατοχή ΜΚΟ. Μόλις ενημερώθηκα ότι δεν ισχύει και ότι αυτό που έγραψα είναι ειδησεογραφικά λάθος και γι’αυτό ζητάω συγνώμη σε όλες και όλους για την παραπληροφόρηση. Ειναι προφανές ότι δεν κάνω κριτική στη κόρη του Μητσοτάκη που όπως κάθε νέο παιδί θέλει να σπουδάσει και η οικογένειά της έχει την οικονομική δυνατότητα να την στείλει στο εξωτερικό, αλλά στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη που την ίδια ώρα στερεί τη δυνατότητα σπουδών σε 40.000 μαθητές, για να τους δώσει πελατεία στα κολέγια. Είναι χυδαία πολιτική επιλογή του», επισημαίνει ακόμη.
«Και για να τελειώνει το παραμύθι, δεν είμαι σύμβουλος του κ. Τσίπρα και εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Είτε αυτές είναι σωστές, είτε είναι λάθος», γράφει ο Νίκος Καρανίκας.

Με αφορμή τις σπουδές της στις ΗΠΑ, ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα επί πρωθυπουργίας του, έγραψε αρχικά  ότι “η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ”

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, “δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι καπιταλισμός. Είναι φεουδαρχία και ολιγάρχες με την ψήφο της Δεξιάς”.

Μύδροι Οικονόμου και προσφυγή στη Δικαιοσύνη
Έντονα αντέδρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “δυσκολεύομαι να βρω λόγια για το μέγεθος της αθλιότητας”.
Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι φαίνεται πως αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση στον πρωθυπουργό και την οικογένειά του και τόνισε πως αποτελεί “κατήφορο χωρίς τελειωμό η στοχοποίηση ενός κοριτσιού 18 ετών”.
Αναρωτήθηκε γιατί “κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έχει μαζέψει”, την ώρα που σε αντίστοιχες περιπτώσεις ένα μέλος της ΝΔ θα είχε διαγραφεί κατευθείαν. “Το χειρότερο του να είσαι ανίκανος, είναι το να είσαι ικανός για όλα”, είπε χαρακτηριστικά.

H ανάρτηση Καρανίκα:

Δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι καπιταλισμός.Είναι φεουδαρχία και ολιγάρχες με την ψήφο της Δεξιας.
“Η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ”. Πάλι καλά που δεν έχουν διευθυντή τον Νίκο Γεωργιάδη … ποτέ δεν ξέρεις όμως.
“Ο πεθερός του Γεραπετριτη, μεγαλομέτοχος της ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ πηρε ήδη την εκμετάλλευση της Εγνατίας έναντι ευτελούς τιμήματος, με ένα διαγωνισμό που αναρωτιέμαι πως έγινε”.
Ευτυχώς τα ΜΜΕ λένε ότι όλα πάνε καλά και μια χαρά με την ΝΔ και δεν βλέπουν την οπισθοδρόμιση, ούτε μαφίες , ούτε ολιγάρχες. Ευτυχώς.
Ευτυχώς έφυγε ο Τσίπρας και ήρθε η ανάπτυξη με την δημοκρατία διευρυμένη.
Άιντε μη πω τώρα….

1 σχόλιο

  1. Οικονομου,σε ρωτησα με τι πηγε το σοι στην Αμερικη.Δεν απαντας.Και αντε ο μαλακας ο Καρανικας,ο,τι θυμαται χαιρεται.Θες να μας πεις τωρα οτι η θεια της που μασαει απο παντου,δηθεν για τα ασυνοδευτα,καμμια σχεση.Να το ψαξω κι αλλο;Καλυτερα να μασας παρα να μιλας,παπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση