GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΑΜΕΣΗ αναστολή της τοποθέτησης τριτοκοσμικών κοντέινερ για τους μαθητές στα Σεπόλια..."

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, στη συμβολή των οδών Ζερβουδάκη και Στρατηγού Δαγκλή στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση - Συγκέντρωση ...


Την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, στη συμβολή των οδών Ζερβουδάκη και Στρατηγού Δαγκλή στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση - Συγκέντρωση κατοίκων και γονέων Κ. Πατησίων - Πλατείας Θυμαρακίων – Αγίου Νικολάου και Σεπολίων.

Ζητάμε από την Κυβέρνηση και το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας άμεση αναστολή των εργασιών τοποθέτησης τριτοκοσμικών εγκαταστάσεων (κοντέινερ- isobox) στο οικόπεδο Ζερβουδάκη και Στρατηγού Δαγκλή που θα στεγάσουν τη 2χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση καθώς και ανάλογη αναστολή εργασιών σε όλα τα οικόπεδα και σχολικά προαύλια του Δήμου (όπως στο Πάρκο στην οδό Ιακωβάτων, στις οδούς Κρίσης & Φαέθοντος στην Κυψέλη, στην οδό Μουστοξύδη κλπ).

Απαιτούμε τη στέγαση των παιδιών μας σε σωστές και ασφαλείς υποδομές.
Η απόφασή μας είναι υπερκομματική και αφορά ΜΟΝΟ την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής των παιδιών μας, την υγεία τους και ψυχική ηρεμία.

Εν μέσω πανδημίας είναι αδιανόητο να στριμώχνουν 25 παιδιά (4 και 5 ετών) και μία νηπιαγωγό σε 34 τετραγωνικά μέτρα όταν όλοι οι ειδικοί συστήνουν μάσκες και αποστάσεις ασφαλείας.

Υποβάλαμε ήδη στο Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας το ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΓΟΝΕΩΝ ώστε να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Η Επιτροπή γονέων και κατοίκων
Κ. Πατησίων - Πλατείας Θυμαρακίων – Αγίου Νικολάου και Σεπολίων

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση