GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΡΗΞΗ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ (από Αμερικανό) στο αεροδρόμιο της Καμπούλ...

Έκρηξη σημειώθηκε έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, σύμφωνα με το Reuters. Αμερικανικός αξιωματούχος έκανε επίθεση αυτοκτονίας...   Ο εκπρό...


Έκρηξη σημειώθηκε έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, σύμφωνα με το Reuters. Αμερικανικός αξιωματούχος έκανε επίθεση αυτοκτονίας...
 
Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου τόνισε στο Twitter ότι δεν είναι γνωστός ο αριθμός των θυμάτων στο αεροδρόμιο. Ο Τζον Κίρμπι τόνισε ότι δεν υπήρχε πληροφόρηση σε πρώτη φάση για θύματα της έκρηξης. Ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ενημερώθηκε για την εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι χιλιάδες Αφγανοί έχουν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο της Καμπούλ στην προσπάθεια τους να αποχωρήσουν από την χώρα.

Live εικόνα

Οι πρώτες εικόνες



Ο χάρτης της περιοχής (AFP)

Βρετανία
Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε πως ο χρόνος εξαντλείται για να απομακρυνθούν αυτοί που απομένουν στο Αφγανιστάν, αλλά τόνισε πως η μεγάλη πλειονότητα αυτών που μπορούν να έρθουν στη Βρετανία έχει ήδη αναχωρήσει. «Έχουμε βγάλει (από τη χώρα) τη συντριπτική πλειονότητα», δήλωσε ο Τζόνσον.
«Στο χρόνο που μας έχει μείνει, ο οποίος μπορεί να είναι πολύ σύντομος, όπως είμαι σίγουρος ότι ο καθένας μπορεί να καταλάβει, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε όλους τους άλλους», πρόσθεσε.
Την ίδια ώρα, ο Βρετανός υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων, Τζέημς Χίπεϊ, εκτίμησε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα για πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.
ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση