GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ πήγε και τραγούδησε ο Λευτέρης Πανταζής...

Tο αδιαχώρητο κόσμου, προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Αυγούστου, στη μοναδική συναυλία που έδωσε στην Κορυτσά, ο Λευτέρης Πανταζής, μαζί...

Tο αδιαχώρητο κόσμου, προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Αυγούστου, στη μοναδική συναυλία που έδωσε στην Κορυτσά, ο Λευτέρης Πανταζής, μαζί με τον Devis Xherahu (Ντέβις Τζεράχου), που πριν από δύο χρόνια, σάρωσαν στην Αλβανία και στην Ελλάδα, με τη διασκευή του, «Μ’ αγαπάς, σε αγαπώ πολύ», σε ένα μοναδικό ελληνολβανικό ντουέτο, που ξεπέρασε τα 16.000.0000 προβολές στο Youtube.

Περισσότεροι από 10.000 κόσμου, έδωσαν το δυναμικό παρών τους, αποθεώνοντας τον Λευτέρη Πανταζή και τον συνάδελφό του, που για πολλές ώρες, προκάλεσαν ντελίριο κεφιού. Ο Devis Xherahu, που είναι μεγάλος σταρ στη γείτονα χώρα, την στιγμή που υποδέχτηκε on stage , τον φίλο του Λευτέρη Πανταζή, προκλήθηκε «έκρηξη» θαυμασμού, στο πρόσωπό του….

Ο  Έλληνας ερμηνευτής, μη κρύβοντας τη συγκίνησή του, μπροστά σε αυτή τη «λαοθάλασσα» κόσμου, τους ευχαρίστησε όλους από καρδιάς, τόσο στην ελληνική όσο και στην αλβανική γλώσσα.

Ο Λευτέρης Πανταζής, που αυτή την περίοδο σαρώνει και στα clubs, με το νέο του ραδιοφωνικό hit, την ανεβαστική διασκευή του «Μόνο με εσένα τρελαίνομαι», αυτή την περίοδο, βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης, όπου ολοκληρώνει τα νέα του τραγούδια, ενώ συνεχίζει, το summer live tour του, με επόμενο σταθμό στη διασκέδαση, την Ζάκυνθο, στις 23 Αυγούστου, ενώ ακολουθούν και άλλοι πολλοί μουσικοί προορισμοί, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση