GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ! ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ σε Ρόδο και Αιτωλοακαρνανία...

Μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στη Ρόδο, όπου νωρίτερα σήμερα ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση μεταξύ των χωριών...



Μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στη Ρόδο, όπου νωρίτερα σήμερα ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση μεταξύ των χωριών Σορωνής και Θεολόγου. 

Την ίδια στιγμή επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν στην πυρκαγιά, στο Παραδείσι Αιτωλοακαρνανίας του Δήμου Αγρινίου ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά τα χωριά Παραδείσι και Περπάτη.

Συγκεκριμένα στη Ρόδο, οι αρχές προχώρησαν σε προληπτική εκκένωση της Κοιλάδας των Πεταλούδων, από επισκέπτες και προσωπικό χωρίς ωστόσο, να απειλείται άμεσα.

Επίσης, για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε και το στρατόπεδο Καλαμώνα.

Εδώ και αρκετή ώρα επιχειρούν, εκτός από τα τρία ελικόπτερα και δυο αεροπλάνα καναντέρ καθώς και το ρωσικό Beriev-200. Επίσης, ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης με πεζοπόρο τμήμα από τη Σάμο.

Μεγάλος μέρος του νησιού είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση