GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ δεν χρειάζεται να το κάνουν!» ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον Στ. Τσιτσιπά ο πατέρας του για την άρνηση να εμβολιαστεί...

Την υποστήριξη στα όσα είπε για το εμβόλιο του κορονοϊού είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον πατέρα του, ο οποίος εξήγησε γιατί δεν χρειάστηκε...


Την υποστήριξη στα όσα είπε για το εμβόλιο του κορονοϊού είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον πατέρα του, ο οποίος εξήγησε γιατί δεν χρειάστηκε να εμβολιαστεί ο γιος του. 

Μετά τα όσα δήλωσε ο τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, ο πατέρας του αιτιολόγησε τις απόψεις του γιου του. Όπως δήλωσε ο Απόστολος Τσιτσιπάς, στην ΕΡΤ: "Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και Antigen Tests, όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται".

Συνέχισε λέγοντας: "Ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται να ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους".

Τέλος, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Απόστολος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε και στο έργο της πολιτείας λέγοντας πως οφείλει να ενημερώνει και να δίνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στους πολίτες και πιστεύει πως η ελληνική πολιτεία το έχει πετύχει αυτό, σε μεγάλο βαθμό.

Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής έκανε μια αρχική δήλωση ότι δεν έχει εμβολιαστεί, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Σινσινάτι Masters, ενώ σε δεύτερη δήλωσή του τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν βλέπει τον λόγο ένας άνθρωπος της ηλικίας του να βιαστεί να κάνει ένα εμβόλιο το οποίο δεν έχει περάσει από αρκετές δοκιμές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο  Απόστολος Τσιτσιπάς: "Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει.

Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και ANTIGEN TESTS όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται.

Ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται αν ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση