GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΙΑ και στην Αρχαία Κόρινθο! Μάχη για να μη φτάσουν οι φλόγες στο δάσος...

 Η φωτιά στην Αρχαία Κόρινθο και συγκεκριμένα στην περιοχή Φανάρια ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου και συνεχίζει να μαίνεται στην περιοχή. ...

 Η φωτιά στην Αρχαία Κόρινθο και συγκεκριμένα στην περιοχή Φανάρια ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου και συνεχίζει να μαίνεται στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ για την κατάσβεση συνδράμουν 5 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Πριν από λίγο στάλθηκε μήνυμα από το 112 για εκκένωση της περιοχής Σολομού.

Μάχη για να μην φτάσει η φωτιά στο δάσος

Όπως σημείωσε στο OPEN ο δημοσιογράφος από το e-korintos.gr Θύμιος Τσάρμπος, γίνεται πραγματικά μεγάλη προσπάθεια από τις πυροσβεστικές δυνάμεις για να μη φτάσουν οι φλόγες στο δάσος της Αρχαίας Κορίνθου, ωστόσο το έργο της Πυροσβεστικής δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

«Aν τα εναέρια μέσα περιορίσουν την πυρκαγιά τότε θα μπορέσει να μειωθεί. Έχουμε πολλές ελιές εδώ» είπε ο Βασίλης Νανόπουλος, δήμαρχος Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση