GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ντελιβερά επειδή αρνήθηκε να παραδώσει τους καφέδες στο διαμέρισμα...

Ένα σοκαριστικό επεισόδιο σημειώθηκε στο Γαλάτσι με πυροβολισμούς εναντίον ντελιβερά. Όλα άρχισαν όταν ο τελευταίος κλήθηκε να παραδώσει μι...



Ένα σοκαριστικό επεισόδιο σημειώθηκε στο Γαλάτσι με πυροβολισμούς εναντίον ντελιβερά. Όλα άρχισαν όταν ο τελευταίος κλήθηκε να παραδώσει μια παραγγελία στην περιοχή. 

Ο άνδρας που είχε κάνει την παραγγελία είπε στον - αλβανικής καταγωγής - ντελιβερά να του πετάξει τα κλειδιά από το μπαλκόνι και να ανεβάσει πάνω τους καφέδες. Ο ντελιβεράς αρνήθηκε και ακολούθησε έντονος διάλογος ανάμεσά τους.

Ο ντελιβεράς έφυγε και επέστρεψε στο μαγαζί που εργάζεται, όμως ο άνδρας που είχε κάνει την παραγγελία τον ακολούθησε, μαζί με δύο φίλους του, που κατά πάσα πιθανότητα ήταν παρόντες στο επεισόδιο έξω από το διαμέρισμα και όταν τον είδε άρχισε να πυροβολεί, προκαλώντας ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, μπροστά στο κατάστημα.

Ο δράστης και οι συνεργοί του διέφυγαν από το σημείο και αναζητούνται.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση