GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ! ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ρεύματος σε όλη την Αθήνα...

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που εντοπίζονται στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές της Αθήνας εξαιτίας της ανεξέλεγκτης φωτιάς που καίει στη ...


Σοβαρά είναι τα προβλήματα που εντοπίζονται στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές της Αθήνας εξαιτίας της ανεξέλεγκτης φωτιάς που καίει στη Βαρυμπόμπη.

Από τις 18:30 βρίσκεται σε εξέλιξη έκτακτη σύσκεψη στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας στο Κρυονέρι, για τις επιπτώσεις της μεγάλης πυρκαγιάς στο σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας, ωστόσο τα προβλήματα δεν αποφεύχθηκαν.

Σύμφωνα με τον ΑΔΜΗΕ, λόγω της εξέλιξης της πυρκαγιάς στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας σημαντικά κυκλώματα του Συστήματος Μεταφοράς, δηλαδή το διπλό κύκλωμα 400 kV, μεταξύ ΚΥΤ Αγίου Στέφανου και ΚΥΤ Αχαρνών, αλλά και το κύκλωμα 150 kVΆγιος Στέφανος-Χαλκηδόνα-Ολυμπιακό Χωριό.

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει έτσι το Νέο Ψυχικό, το Χαλάνδρι, το Καματερό, η Νέα Ερυθραία και η Μεταμόρφωση, ενώ διαταραχές στην τάση παρατηρούνται σε πολλές ακόμη περιοχές.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης, ο πρόεδρος της ΡΑΕ, Αθανάσιος Δαγούμας και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση