GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΛΙΑ! ΑΥΤΟΙ είναι οι ήρωες...

  γράφει ο Nikos Peppas  Φωτό /Αυτοί είπαν ΟΧΙ στην εκκένωση.. ΗΡΩΕΣ. Βίλια - νεολαία *Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στο μέτωπο της φωτιάς με ΔΙΑΣ...

 γράφει ο Nikos Peppas 

Φωτό /Αυτοί είπαν ΟΧΙ στην εκκένωση.. ΗΡΩΕΣ.

Βίλια - νεολαία


*Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στο μέτωπο της φωτιάς με ΔΙΑΣ , ΜΑΤ , ΟΠΚΕ και ότι άλλο υπάρχει σε μπάτσο 

Στα της φωτιάς: η φωτιά συνεχίζει την δουλειά της κανονικά με τους μόνους που της χαλάνε την δουλειά κάτι τύπους από Πολωνία  σούπερ πυροσβέστες με υποδομή σαν του Robocop , με σούπερ εργαλεία , Βαν με δορυφόρο ,  Drones , τεχνητές πισίνες νερού  και αλλά πραγματάκια που εδώ γίνονται μόνο φαγώσιμα ΕΣΠΑ.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί κατηγορία για τους δικούς μας πυροσβέστες που οι μισοί δεν έχουν γάντια και τρέχουν με μάνικες τρύπιες οι οποίες  χάνουν το μισό νερό στην διαδρομή και όταν η μάνικα είναι καινούργια δεν υπάρχει η αντίστοιχη μούφα και είναι άχρηστη .

Το χειρότερο όλων ο ανύπαρκτος συντονισμός . Μόνο οι ξένες δυνάμεις ξέρουν που πάνε και τι κάνουν . Οι δικοί μας σε ένα απίστευτο χάος και όλοι έτοιμοι να ακούσουν το μήνυμα από το 112 για να αναλάβουν οι μπάτσοι την εκκένωση . 

Τεράστια βοήθεια από εθελοντές και κατοίκους , πολλά μπράβο και στο προσωπικό εργοταξίου του Δήμου που δουλεύουν 20ωρο .


Δύσκολη νύχτα , ανεξέλεγκτη η φωτιά πολλά τα μέτωπα ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση