GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα πρέπει σήμερα να αισθάνονται πολύ... περήφανοι! Μαζί και η δική μας χώρα!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Όλες οι χώρες της Δύσης, (ΝΑΤΟ) που έκαναν συντρίμμια, το Αφγανιστάν, μια...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Όλες οι χώρες της Δύσης, (ΝΑΤΟ) που έκαναν συντρίμμια, το Αφγανιστάν, μια... χώρα 38 εκατομμυρίων ανθρώπων, θα πρέπει σήμερα να αισθάνονται πολύ... περήφανοι! Μαζί και η δική μας χώρα!
Ας θυμηθούμε τι έλεγαν, κάποτε, αυτοί που, σήμερα, απαρνούνται τους συμμάχους τους Ταλιμπάν. Αυτοί, που τους δημιούργησαν, τους εξόπλισαν, τους εκπαίδευσαν και τους θαύμαζαν.

Ρόναλντ Ρήγκαν: "Βλέποντας πώς οι γενναίοι Αφγανοί πολεμούν, εναντίον μιας σύγχρονης πολεμικής μηχανής με απλά όπλα, αισθανόμαστε υπερήφανοι, για κάποιους, που αγαπούν την ελευθερία. Το κουράγιο τους μας δίνει ένα σημαντικό μάθημα. Σ΄αυτόν τον κόσμο, υπάρχουν πράγματα, τα οποία αξίζει να υπερασπίζεσαι! Λέω στους κατοίκους του Αφγανιστάν. Σας θαυμάζουμε, για τον ηρωισμό σας,, για την αγάπη σας στην ελευθερία, για τον ασταμάτητο αγώνα σας, εναντίον των καταπιεστών σας"
- Θάτσερ, στο Πακιστάν, 1981: "Όλος ο ελεύθερος κόσμος τους στηρίζει"!
- Μπερνάρ Ανρί Λεβί: Υπέρμαχος της ΝΑΤΟϊκής επέμβασης στο Αφγανιστάν και εμπνευστής των πολύχρωμων "επαναστάσεων" σε Γιουγκοσλαβία, Λιβύη, Γεωργία, Ουκρανία, Λευκορωσία, κατηγορεί, σήμερα, τον Μπάιντεν: "20 χρόνια, μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ο Μπάιντεν έχασε την τιμή του".
Κοστίζει πολύ αυτή η διάσπαση στις ρίγες και στα αστέρια, ότι και να πει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση