GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το έθνος σας καλεί, για λόγους Εθνικής Ασφάλειας, κοινωνικής ευθύνης και Δημοκρατίας...

  Ilias Gianniotis Ανεμβολίαστοι... ΈΚΤΑΚΤΟ κ ΕΠΕΊΓΟΝ. Το παρόν δεν είναι - ΑΣΚΗΣΗ -...

 

Ilias Gianniotis
Ανεμβολίαστοι...
ΈΚΤΑΚΤΟ κ ΕΠΕΊΓΟΝ.
Το παρόν δεν είναι - ΑΣΚΗΣΗ -...


Το έθνος σας καλεί, για λόγους Εθνικής Ασφάλειας, κοινωνικής ευθύνης και Δημοκρατίας, να προσέλθετε για εμβολιασμό. Αντιφρονούντες, αρνητές, άτομα που ψάχνουν πληροφορίες περί του θέματος,θα μπαίνουν άμεσα σε μισθολογική αναστολή, είτε θα απολύονται και στην συνέχεια θα στέλνονται δεμένοι για το καλό τους, σε νησιώτικα camp πέριξ του Αιγαίου, για ιδεολογική διαμόρφωση, σωματικές μαλάξεις από ειδικευμένους συνεργάτες της Ασφάλειας και του Υπουργείου Υγείας. Θα ακολουθήσει για όποιον επιθυμεί και θέλει, υποχρεωτικός εμβολιασμός, πάντα με δεμένα τα πάνω και κάτω άκρα και με τη σύμφωνη γνώμη του ασθενούς, είτε αυτή είναι θετική, είτε αρνητική, ούτως ώστε να αποκτήσουν πιστοποιητικό κοινωνικής υποταγής και να επανενταχτούν με περηφάνια στη κοινωνία.
Η Δημοκρατία δεν αντέχει να πληρώνει τεμπέληδες, αρνητές και επιδοματούχους.
Ηθικόν; Ακμαιότατον
Ζητώ το Έθνος,
Ζητώ η Ελλάς,
Τιμή κ δόξα στη Pfizer
Θάνατος στους ανεμβολίαστους της πατρίδος.
Εν Αθήναις 24.8. 2021... ή 24.08. 1967...;
2021 ή 1967?
Τελοσπάντων λεπτομέρεια...

2 σχόλια

  1. Πάντως ο Κικίλιας ειπε και το πιό ωραιο "Δεν θα πληρωνουν λεει οι ελληνες φορολογούμενοι τα τεστ των ανεμβολίαστων".!!! Με άλλα λόγια οι ανεμβολίαστοι δεν είναι έλληνες φορολογούμενοι, δεν πληρωνουν φόρους, πληρωνουν άλλοι γι αυτούς. !! Ουτε οι Ναζι τέτοιες επιδόσεις στην μαύρη προπαγανδα. Μεσαίωνας.! Και βάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομιλια του Κικιλια περιειχε ψευδη και συκοφαντιες απεναντι σε μεγαλη μεριδα πολιτων.Ελπιζω η Εισαγγελια,μολις τελειωςει με τον Κουβελα να επιληφθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση