GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ από την Καμπούλ! Βιντεοσκόπησαν τις τελευταίες στιγμές τους κρεμασμένοι από το αεροπλάνο...

Νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, εικονίζει τους Αφγανούς που προ δύο ημερών είχαν σκαρφαλώσει και γραπωθεί στην άτρακτο του αμερ...


Νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, εικονίζει τους Αφγανούς που προ δύο ημερών είχαν σκαρφαλώσει και γραπωθεί στην άτρακτο του αμερικανικού αεροσκάφους, να βιντεοσκοπούν την απέλπιδά τους προσπάθεια για διαφυγή, καταγράφοντας, ουσιαστικά, και τις τελευταίες τους στιγμές.

Οι σκηνές χάους έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ συνεχίστηκαν ενώ αναφέρθηκαν πυροβολισμοί από την πλευρά των Ταλιμπάν αλλά, κατά πληροφορίες, και από αμερικανούς στρατιώτες προκειμένου να διαλυθεί το συγκεντρωμένο πλήθος. 

Σε προηγούμενο βίντεο διακρίνεται ένας Αφγανός πολίτης ο οποίος έχει στην κυριολεξία γαντζωθεί πάνω σε αεροπλάνο για να διαφύγει.

Οι κινήσεις του, προκειμένου να μην πέσει από το αεροπλάνο, είναι σπασμωδικές, καθώς το αεροπλάνο έχει ήδη απογειωθεί και βρίσκεται στον αέρα. Μάλιστα, στο βίντεο διακρίνεται -πιθανότατα- ο ένας κινητήρας του αεροπλάνου.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», το βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί μέσα από αμερικανικό μεταγωγικό C-17, ενώ επισημαίνει πως ο άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο. Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στους τροχούς ενός από τα C-17 που στάλθηκαν στο Αφγανιστάν για να πάρουν από τη χώρα αμερικανούς πολίτες.

Το γύρο του διαδικτύου έκανε και βίντεο που δείχνει ανθρώπους να πέφτουν από αεροσκάφος που φεύγει από το αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Πρόκειται για τα μικρά μαύρα σημάδια που φαίνονται να πέφτουν από το αεροπλάνο την ώρα που εκείνο κερδίζει ύψος. Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων έκαναν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση