GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του Ισραήλ! «ΕΓΚΛΗΜΑ ο εμβολιασμός μαθητών στα σχολεία...»

Σύμφωνα με τους TIMES OF ISRAEL ρεπορτάζ των Καναλιών 12 και 13 και αλλού,  η υπουργός Παιδείας Yifat Shasha-Biton, η οποία έχει αντιμετωπί...



Σύμφωνα με τους TIMES OF ISRAEL ρεπορτάζ των Καναλιών 12 και 13 και αλλού,  η υπουργός Παιδείας Yifat Shasha-Biton, η οποία έχει αντιμετωπίσει αντιδράσεις καθώς, χαρακτήρισε «έγκλημα» τα σχέδια εμβολιασμού των μαθητών στα σχολεία, δήλωσε κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ότι η επιλογή του lockdown «πρέπει να αφαιρεθεί» από την ημερήσια διάταξη.”


Despoina Papaevagelou

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙAΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 
Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, Yifat Shasha-Biton, 
ΕΝΩ ΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΕΙΠΕ... 

1) Η υπουργός Παιδείας του Ισραήλ άστραψε και βρόντηξε!
«Είδαμε τα διαγράμματα. Δεν έχει σημασία αν οι χώρες επέβαλαν lockdown ή όχι, τα διαγράμματα νοσηρότητας φαίνονται τα ίδια», δήλωσε η Υπουργός Παιδείας του Ισραήλ, Yifat Shasha-Biton!
Η παραπάνω αποκαλυπτική δήλωση της, δείχνει ότι το Ισραήλ βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο σχετικά με την ως τώρα αντιμετώπιση της "πανδημίας", αφού διαπιστώνει ότι τα λοκντάουν δεν έχουν προσφέρει και τίποτα.
2) Ο υπουργός Πληροφοριών Elazar Stern συμφώνησε μαζί της, λέγοντας: «Πρέπει να εξαλείψουμε τη λέξη “lockdown” από το λεξικό μας. Προκαλούμε τους ανθρώπους να ζουν υπό απειλή».
3) Ο Hamad Amar, υπουργός Οικονομικών, υποστήριξε και αυτός ότι «το κλείδωμα δεν είναι λύση» και σημείωσε ότι η Αυστραλία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον 8ο αποκλεισμό της, ωστόσο τα κρούσματα εξακολουθούν να αυξάνονται!
4) Ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας Omer Barlev υποστήριξε ότι «Δεν νομίζω ότι πρέπει να τρομοκρατήσουμε το κοινό, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πραγματικότητα είναι τρομακτική...»
Συμπλήρωσε ότι «Η χειρότερη κατάσταση θα ήταν να μην αναφέρουμε τη ΛΕΞΗ «lockdown» και μετά σε τέσσερις εβδομάδες να φτάσουμε σε lockdown»!
Υπενθυμίζω ότι προ ημερών είχαμε και την ανάρτηση, όπου το Ισραήλ ομολόγησε ότι "η προστασία του εμβολίου εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια μας"!
Το λινκ εκείνης της ανάρτησης, για όποιον δεν την είδε, εδώ:
https://www.facebook.com/orpheus.greece/posts/2043246125814944
_________________________________________
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Το Ισραήλ, που βλέπει τώρα από την μία η "προστασία του εμβολίου να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια του" και από την άλλη διαπιστώνει ότι τα λοκντάουν δεν πρόσφεραν και τίποτα, βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο.
Οπως ο πνιγμένος, το Ισραήλ πιάνεται από τα μαλλιά του και σκέφτεται σαν "λύση" να περάσει από 3η δόση τον λαό του!
Για την 3η δόση βέβαια, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ επιστημονική μελέτη, που να την υποστηρίζει. Οχι βέβαια πως για τις πρώτες δύο δόσεις υπάρχει επαρκής τεκμηρίωση, αλλά λέμε τώρα...
Ετσι και αλλιώς, (όπως ομολόγησε δημόσια ο κ. Βασιλακόπουλος) το Ισραήλ έχει κάνει ιδιαίτερη συμφωνία με την PFIZER, να κάνει πληθυσμιακό πείραμα στον λαό του!
Λες και οι άλλες χώρες, που δεν το ομολογούν ανοιχτά, προμηθεύονται τίποτε διαφορετικά εμβόλια, από εκείνα που τρώνε οι Ισραηλινοί!
Ολοι οι λαοί, στο ίδιο καζάνι έχουν τοποθετηθεί και βράζονται.
Από Konstantinos Arvanitis καθηγητής καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

1 σχόλιο

  1. Το θεμα ειναι οτι στο Ισραηλ συλλεγονται ακριβη στοιχεια προς επεξεργασια[και σε αλλες χωρες],ενω εδω απλως επεξεργαζομαστε.Οχι μονο γκρικ στατιστικς αλλα χαιρετα μας τον πλατανο.[μην ρωτησω το ποσοστο των πλασιμπο εμολιασμενων;Χα!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση