GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ! ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ (ώρα με την ώρα) η υγεία του Νίκου Οικονομόπουλου...

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται για ακόμη μια ημέρα ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκ...



Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται για ακόμη μια ημέρα ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη θετικός στον κοροναϊό μετά από ταξίδι που έκανε στη Μύκονο και αμέσως οι δικοί άνθρωποι θορυβήθηκαν.

Ο τραγουδιστής δεν έχει εμβολιαστεί και από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του είχαν επιστήσει την προσοχή για πιθανά συμπτώματα. Όλα έδειχναν ότι πήγαιναν καλά, ωστόσο την Πέμπτη ο ερμηνευτής παρουσίασε δύσπνοια και οι θεράποντες ιατροί του του θεώρησαν απαραίτητο να νοσηλευτεί και να μπει στο οξυγόνο.

Από εκείνη την ημέρα βρίσκεται σε θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής και νοσηλεύεται στην κλινική covid στον 6ο όροφο του νοσοκομείου.

Αν και η πορεία της υγείας του βελτιώνεται ώρα με την ώρα και οι γιατροί θα επανεξετάσουν την Τρίτη την πιθανότητα να πάρει εξιτήριο,  υπάρχει εύλογη  ανησυχία.  Η νόσος έχει απρόβλεπτη πορεία πολλές φορές και μπορεί η κατάσταση να ανατραπεί από τη μία στιγμή στην άλλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση