GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Π. Πολάκης! «Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ κάηκε για να μπουν πιο εύκολα ανεμογεννήτριες...»

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη για την καταστροφική φωτιά στην Εύβοια.  Αφορμή αποτέλεσαν οι  σκληρές α...


Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη για την καταστροφική φωτιά στην Εύβοια.  Αφορμή αποτέλεσαν οι  σκληρές αναρτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook, μέσω των οποίων καταγγέλλει ΞΕΚΑΘΑΡΑ  ότι η βόρεια Εύβοια κάηκε για να μπουν ανεμογεννήτριες! 

"Όσο θα καθίζει η στάχτη της φωτιάς τόσο θα φαίνεται το γιατί αφέθηκε να εξελιχθεί όλο αυτό σε Βαρυμπόμπη και Εύβοια ιδιαίτερα!! Θα το πληρώσετε ακριβά ,το σχέδιο «εκκενώστε και ας καεί το σύμπαν» για να έρθουν οι επενδυτές του real estate στο Τατόι και οι ανεμογεννήτριες (και) στη Βόρεια Εύβοια! Δεν θα είστε κυβέρνηση για να υλοποιηθεί!" έγραψε ο κ. Πολάκης. Σε άλλη ανάρτηση ανέφερε: "Ψεκασμένα λαμόγια είστε εσείς! μόνο που απαντάτε δείχνετε πόσο δίκιο έχουμε που λέμε πως η Βόρεια Εύβοια κάηκε για να μπουν πιο εύκολα ανεμογεννήτριες! Γιατί έτσι δεν θα χρειαστεί αδειοδότηση για την κοπή των δέντρων για να ανοιχτούν οι τεράστιοι δρόμοι που απαιτούνται για να μεταφερθούν τα πτερύγια των 90 μέτρων στις κορφές των βουνών. Ε δεν θα μπουν!



Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσω twitter τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη, κάνοντας λόγο για συνωμοσιολογικές μπούρδες.
“Δεν υπάρχει ούτε μία συνωμοσιολογική μπούρδα που δεν έχει υιοθετήσει αυτός ο άνθρωπος. Η ζημιά που προκαλεί τρελαίνοντας την Κοινή Γνώμη δίνοντας κύρος με τα αξιώματα του σε αυτές τις ανοησίες ανυπολόγιστη. Οι Ανεμογεννήτριες μπαίνουν νομίμως μέσα στα Δάση ακόμη και σε Natura", έγραψε.




Ακολούθησε, η απάντηση του κ. Πολάκη. "Γεωργιάδη συνέχισε να κρύβεσαι όπως έκανες επτά μέρες τώρα , πωλητή νανογιλέκων! Βγήκες από την τρύπα σου ,για να πεις εσύ εμένα, αμόρφωτο υποκείμενο, πως είμαι «συνωμοσιολογος»!
Μπαίνουν, αν ανοιχτεί δρόμος που θα περάσουν! Αυτό «έλυσε» η φωτιά! Α και που σαι: Πρώτο, βγάλε το σκασμό τώρα με τα εμβόλια και τους ανεμβολίαστους που «θα πεθάνουν όλοι» και δεύτερο παίξε με το μπουλντοζάκι που σου έκανα δώρο γιατί στο Ελληνικό κανονικές μπουλντόζες ακόμα γιόκ! Κατάλαβες αμόρφωτε;"





Πριν από λίγες ώρες επανήλθε με νέα ανάρτηση. "Τελικά η πρόταση που κάνει τζιζ σε όλη τη συμμορία που μας κυβερνάει είναι η σύνδεση των πυρκαγιών με τις ανεμογεννήτριες (γερμανικές βεβαίως -βεβαίως)
Βγάλανε όλους τους παπαγάλους και κάτι λαδωμένους επιστήμονες και «οικολογούντες» να πουν «καμία σχέση γίνεται πιο δύσκολο μετά τη φωτιά να μπουν» !!! Με κορωνίδα αυτή την κυρία του WWF που όταν το 2014 φωνάζαμε να μην καταστραφούν τα χημικά της Συρίας με υδρόλυση στη Μεσόγειο είχαν πάθει αφωνία!!
Όποιος έχει περάσει από αυτοδιοίκηση ή δημόσια διοίκηση ΞΕΡΕΙ πως το πρόβλημα που έλυσε η απόφαση του ΣΤΕ το 2012-13 με εισηγήτρια τη Σακελλαροπούλου ,ήταν της χωροθέτησης ( με περιβαλλοντικές μελέτες ) σε δασικές ,Natura και αναδασωτέες!
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ,χρειάζεται και αδειοδότηση για τη διάνοιξη των τεράστιων δρόμων που ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για να μεταφερθούν ειδικά ο έλικας των 80-90 μέτρων .
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΣΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ,παρά την έγκριση της ΡΑΕ, παρά τη χωροθέτηση!!!
Αυτό το «πρόβλημα» λύνει η φωτιά όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.....
ΥΓ .Κατάλαβες ΑΜΟΡΦΩΤΕ -ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ;;;; Που από τα υποβρύχια που έγερναν, από τα φάρμακα της Νοβαρτις ,έγινες σήμερα ατζέντης των ανεμογεννητριών, μόλις ανέρρωσες από τη λοίμωξη παρότι δις εμβολιασμένος και εκτός σειράς ;(Όλα Γερμανικά βεβαίως-βεβαίως...)" έγραψε ο κ. Πολάκης.



Σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε εκ νέου στον Παύλο Πολάκη, βάζοντας στο κάδρο και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, επειδή εξέφρασε ανάλογες απόψεις.
"Έχει ενδιαφέρον, πολιτικό και κοινωνικό πώς και στο ζήτημα των εμβολίων αλλά και στην συνωμοσιολογία περί ανεμογεννητριών που «έκαψαν» την Εύβοια συμπίπτουν η μια πλευρά του πολιτικού φάσματος με την άλλη. Όπως στην πλατεία των Αγανακτισμένων στο Μνημόνιο. Ο λαϊκισμός τους ενώνει" έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.'


Παυλος Πολακης 
Τελικά η πρόταση που κάνει τζιζ σε όλη τη συμμορία που μας κυβερνάει είναι η σύνδεση των πυρκαγιών με τις ανεμογεννητριες(γερμανικές βεβαίως -βεβαίως)
Βγάλανε όλους τους παπαγάλους και κάτι λαδωμένους επιστημονες και «οικολογούντες»να πουν «καμία σχέση γίνεται πιο δύσκολο μετά τη φωτιά να μπουν» !!!
Με κορωνίδα αυτή την κυρία του WWF που όταν το 2014 φωνάζαμε να μην καταστραφούν τα χημικά της Συρίας με υδρόλυση στη Μεσόγειο είχαν πάθει αφωνία!!
Οποιος έχει περάσει από αυτοδιοίκηση ή δημόσια διοικηση ΞΕΡΕΙ πως το πρόβλημα που έλυσε η απόφαση του ΣΤΕ το 2012-13 με εισηγήτρια τη Σακελλαροπούλου ,ήταν της χωροθέτησης ( με περιβαλλοντικές μελέτες ) σε δασικές ,Natura και αναδασωτέες!
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ,χρειάζεται ΚΑΙ αδειοδότηση για τη διάνοιξη των τεράστιων δρόμων που ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για να μεταφερθούν ειδικά ο έλικας των 80-90 μέτρων .
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΣΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ,παρά την έγκριση της ΡΑΕ,παρά τη χωροθέτηση!!!
Αυτό το «πρόβλημα» λύνει η φωτιά όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.....
ΥΓ .Καταλαβες ΑΜΟΡΦΩΤΕ -ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ;;;; Που από τα υποβρύχια που έγερναν,από τα φάρμακα της Νοβαρτις ,έγινες σήμερα ατζέντης των ανεμογεννητριών,μόλις ανερρωσες από τη λοίμωξη παρότι δις εμβολιασμενος και εκτός σειράς ;;;;(Όλα Γερμανικά βεβαίως-βεβαίως...) 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση