GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΚΑΤΟΙΚΟΙ περνούν τη νύχτα στην παραλία και βλέπουν την Αγία Άννα να καίγεται...

Ένα σοκαριστικό βίντεο, από αυτά που τα λόγια στερεύουν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνοντας τη φωτιά να έχει πολιορκήσει την Εύβοια κα...


Ένα σοκαριστικό βίντεο, από αυτά που τα λόγια στερεύουν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνοντας τη φωτιά να έχει πολιορκήσει την Εύβοια και να κατακαίει την Αγία Άννα.  

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε στις 2 τα μεσάνυχτα, πολλοί κάτοικοι έχουν διανυκτερεύσει στην παραλία και βλέπουν ανήμποροι πια τις φλόγες να «καταπίνουν» τον τόπο τους.

Πολλοί έχουν ξαπλώσει στις ξαπλώστρες της παραλίας, με τις εικόνες να μας θυμίζουν τις τραγικές στιγμές που είχαν βιώσει οι κάτοικοι στο Μάτι. Από το βίντεο γίνεται αντιληπτό πως η φωτιά δεν είναι και τόσο μακριά, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Υπενθυμίζεται πως οι κάτοικοι της Αγίας Άννας έχουν συγκεντρωθεί στην παραλία, ενώ η περιοχή έχει εκκενωθεί. Όπως ανέφερε στον Alpha ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, στέλνονται εκ νέου πλωτά μέσα για να τους απομακρύνουν από την περιοχή.

Ειδικότερα η επιχείρηση με πλωτά μέσα ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Εύβοια ώστε οι κάτοικοι των χωριών που απειλούνται από τη μεγάλη φωτιά να σωθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η φορά των ανέμων άλλαξε με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να κατευθυνθεί σε Σκεπαστή, Κεραμεία και Αγία Άννα – «Οι προσπάθειες απέτυχαν, εκκενώστε τώρα όλο το ανατολικό μέτωπο του Δήμου μας» αναφέρει στο δραματικό μηνύμά του ο δήμαρχος Μαντουδίου στο OPEN, λέγοντας πως συνολικά έχουν εκκενωθεί 25 οικισμοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση