GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΒΑΛΕ κι εμένα στα ψέκια!» ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος...

Στη στάση του απέναντι στον εμβολιασμό αναφέρθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαντώντας σε σχόλιο της Μαριάννας Πυργιώτη για τον Στέφανο Τσ...





Στη στάση του απέναντι στον εμβολιασμό αναφέρθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαντώντας σε σχόλιο της Μαριάννας Πυργιώτη για τον Στέφανο Τσιτσιπά.  

Ανεμβολίαστος λοιπόν και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, τάσσεται υπέρ του Τσιτσιπά και δηλώνει: «Βάλε κι εμένα στα ψέκια»

Η ανάρτησή του:
«Δηλαδή Mariana κάθε άνθρωπος που δεν εμβολιάζεται πρέπει να σου δώσει λογαριασμό γιατί το κάνει διαφορετικά είναι ψέκι;Με δεκα γιατρούς και γυμναστές από πάνω του πιστεύεις ότι δεν θα το έκανε εάν έπρεπε; Βάλε κι εμένα στα ψέκια λοιπόν και το 50% του πλανήτη. Ομαδική παράκρουση!», έγραψε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

1 σχόλιο

  1. Α!ρε Μακη,καθεσαι να εξηγησεις στην Πυργιωτη.Δε λεω,εχει συγκροτημενη σκεψη περισσοτερη απο γκαου ΔΑΠιτη,δεν ειναι το σουργελο της Βουλτεψη,αλλα προσπαθει να σωσει τη συμμορια,οταν γυρω της τα επιχειρηματα τους καταρρεουν.Ασ'την στον πονο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση