GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ! Με υγειονομικό πάσο η είσοδος σε εμπορικά κέντρα στην Γαλλία...

Tα εμπορικά κέντρα στο Παρίσι και σε μεγάλο μέρος της Γαλλίας  άρχισαν να ζητούν από τους πελάτες να επιδείξουν το υγειονομικό πάσο τους από...



Tα εμπορικά κέντρα στο Παρίσι και σε μεγάλο μέρος της Γαλλίας  άρχισαν να ζητούν από τους πελάτες να επιδείξουν το υγειονομικό πάσο τους από χθες  Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021.

Η απαίτηση για πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ ισχύει για όλα τα εμπορικά κέντρα με εμβαδόν άνω των 20.000 τετραγωνικών μέτρων, σε περιοχές, όπου ο δείκτης επίπτωσης Covid-19 είναι υψηλότερος των 200 κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους την εβδομάδα.

Το μέτρο θα επηρεάσει τα εμπορικά κέντρα στο νότιο τμήμα της χώρας, που καταγράφει υψηλότερο δείκτη επίπτωσης, αλλά θα εφαρμοστεί επίσης σε εμπορικά κέντρα στο Παρίσι, μεταξύ άλλων στα καταστήματα που είναι πόλοι έλξης των τουριστών Galeries Lafayette και Printemps.

Οι περισσότεροι πελάτες έδειχναν το υγειονομικό πάσο τους πρόθυμα, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Δυστυχώς, δεν έχουμε πολλές άλλες επιλογές προς το παρόν, επομένως δεν με πειράζει» δήλωσε ο συνταξιούχος Φρεντερίκ Γκεντ, μπροστά από το κατάστημα Printemps.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση