GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα θηρία που στέλνει η Ρωσία στην Ελλάδα για τις πυρκαγιές...

Δύο αεροσκάφη Ilyushin Il-76 και δύο ελικόπτερα Mil Mi-8 αποστέλλει η Μόσχα στην Ελλάδα.     Η συμφωνία για την περαιτέρω ενίσχυση έκλεισε κ...


Δύο αεροσκάφη Ilyushin Il-76 και δύο ελικόπτερα Mil Mi-8 αποστέλλει η Μόσχα στην Ελλάδα.  
 
Η συμφωνία για την περαιτέρω ενίσχυση έκλεισε κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρώσο ομόλογό του Μιχαήλ Μισούστιν, ενώ οι λεπτομέρειες οριστικοποιήθηκαν σε επικοινωνία του αν. υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τον Ρώσο υπουργό Μεταφορών, Βιτάλι Σαβέλιεφ. Το ένα από τα δύο θηριώδη αεροσκάφη θα είναι μόνιμα σταθμευμένο στην Αθήνα και το άλλο στη Θεσσαλονίκη. 



«Με απόφαση του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, το αίτημα για έκτακτη αποστολή επιπλέον εναέριων μέσων πυρόσβεσης από τη Ρωσία, που μετέφεραν πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης και ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας στους Ρώσους ομολόγους τους έγινε δεκτό. Η ανταπόκριση θα είναι άμεση» είχε αναφέρει νωρίτερα σε tweet της η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα.


1 σχόλιο

  1. Μην ξεχασετε,απο Δευτερα να ψηφισετε κανενα εμπαργκο κατα της Ρωσιας;Οχι γιατι ο αλητης ο Πουτιν γρατσουνισμενα τα εστειλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση