GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MIA ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ! Δεν έχει καμία σημασία τι δουλειά κάνει, αρκεί να...

  Πιστεύω στο Θεό.   Δεν έχει καμία σημασία τι δουλειά κάνει ο καθένας. Σημασία έχει να βοηθάμε!   Η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Ίννα...

 Πιστεύω στο Θεό. 
Δεν έχει καμία σημασία τι δουλειά κάνει ο καθένας.
Σημασία έχει να βοηθάμε!  

Η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Ίννα Ιννάκι συγκέντρωσε χρήματα και τρόφιμα για τους πυρόπληκτους

Σοφία Μαζοκοπάκη 


Ίννα Ιννάκι: Στο πλευρό των πυρόπληκτων η γνωστή πορνοστάρ
Η γνωστή πορνοστάρ μαζί με τους συνεργάτες της, από την εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών SugarBabes.tv, στάθηκαν δίπλα στους πυρόπληκτους. Παρέμειναν κοντά σε όλους όσους το είχαν ανάγκη ύστερα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που «διέλυσαν» την Ελλάδα. Συλλέγοντας τρόφιμα και ζωοτροφές και είδη πρώτης ανάγκης βοήθησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τους αγανακτισμένους Έλληνες που αναζητούσαν ελπίδα.

Η Ίννα συγκλονισμένη από την καταστροφή που προκλήθηκε από της φλόγες που κατέκλυσαν την χώρα μας, την ημέρα των γενεθλίων της έκανε έκκληση να μην της πάρουν δώρα. Ήθελε να συγκεντρωθεί ένα ποσό, το οποίο διατέθηκε για αυτούς που το έχουν ανάγκη.





Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πρόσφερε βοήθεια η γνωστή πορνοστάρ στους πυρόπληκτους

Η Ίννα επικοινώνησε με αρμόδιους φορείς. Έτσι, ενημερώθηκε, ότι υπάρχει ανάγκη για περίθαλψη και φροντίδα των ζώων που χτύπησε η πύρινη λαίλαπα.

Με χρήματα της εταιρίας παραγωγής της, την SugarBabes, αλλά και ένα ποσό που μαζεύτηκε με αφορμή τα γενέθλιά της από φίλους και συνεργάτες, προχώρησαν στην αγορά διάφορων προϊόντων. Δώρισαν ξηρά τροφή, κονσέρβες, γάζες, φάρμακα, αλοιφές και κρέμες για τα εγκαύματα και τις πληγές ζώων και ανθρώπων.

Όλα αυτά, τα παρέδωσαν στον Ερυθρό Σταυρό στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης. Επίσης, έδωσαν νερά, τρόφιμα, φάρμακα και κούτες με πάγο, για να μπορούν να τα προμηθεύονται δροσερά.



1 σχόλιο

  1. Μην μπερδευετε τις πορνοσταρ,τις ιεροδουλες με τα πουτανακια της διαπλοκης,τους κιναιδους της λαμογιας και τους διεστραμμενους οσφυοκαμπτες.Οι πρωτες ειναι ψυχαρες,οι δευτεροι αποβρασματα μη αποδεκτα ακομη και στη κολαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση