GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: «ΝΕΚΡΗ γυναίκα μετά το εμβόλιο της Pfizer!»

Το θάνατο μιας γυναίκας που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο κατά του Covid-19 της Pfizer ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας. Α...

Το θάνατο μιας γυναίκας που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο κατά του Covid-19 της Pfizer ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας.

Ανεξάρτητη επιτροπή αρμόδια της Νέας Ζηλανδίας για την ασφάλεια των εμβολίων για την COVID-19 εκτιμά ότι η αιτία του θανάτου της γυναίκας ήταν ότι παρουσίασε μυοκαρδίτιδα, που είναι γνωστό ότι αποτελεί – σπάνια – παρενέργεια του εμβολίου της Pfizer για την COVID-19, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του υπουργείου.

Σύμφωνα με την επιτροπή, η γυναίκα παρουσίαζε συννοσηρότητες που πιθανόν επιδείνωσαν την κατάστασή της μετά τον εμβολιασμό της.

Το υπουργείο ανακοίνωσε επίσης  ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 53 κρούσματα του SARS-CoV-2, όλα στο Όκλαντ, την πολυπληθέστερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας, με το σύνολο των μολύνσεων που έχουν καταγραφεί στο τρέχον ξέσπασμα στην κοινότητα να φθάνει τις 562, 547 στο Όκλαντ και 15 στην πρωτεύουσα Ουέλινγκτον.
Πηγή: dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση