GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

TO ΞΕΣΠΑΣΜΑ της Ναταλίας Γερμανού: «Ήθελα να ‘ξερα τι θα έκανες Ελλαδίτσα μου χωρίς τους πυροσβέστες»

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει ένα πυροσβεστικό όχημα να περνά μέσα στις φλόγες στη Βαρυμπόμπη ...


Ένα συγκλονιστικό βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει ένα πυροσβεστικό όχημα να περνά μέσα στις φλόγες στη Βαρυμπόμπη δημοσίευσε η Ναταλία Γερμανού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνοδεύοντάς το με ένα κείμενο – γροθιά στο στομάχι.

Η παρουσιάστρια σχολίασε τους πυροσβέστες και του εθελοντές που αυτές τις στιγμές ρισκάρουν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Ναταλία Γερμανού:
«Ανάμεσα στα επαγγέλματα που σέβομαι που υποκλίνομαι που θαυμάζω. Με πυροσβεστικά οχήματα που Θεός ξέρει πόσων ετών είναι, με μισθούς που θα έπρεπε να είναι τριπλάσιοι. Με τη ζωή τους να παίζεται κορώνα-γράμματα και με τους δικούς τους ανθρώπους να καρδιοχτυπάνε σε κάθε πυρκαγιά.
Ήθελα να ‘ξερα τι θα ‘κανες Ελλαδίτσα μου τα καλοκαίρια χωρίς τους πυροσβέστες και τους εθελοντές. Γιατί χωρίς τηλεπερσόνες, σελέμπριτις και ινφλουένσερς μια χαρά θα ήσουν. Για λίγο λοιπόν (έστω) ας δώσουμε στους ανθρώπους αυτούς τη σημασία που τους πρέπει στις αναρτήσεις μας. Σεβασμός. Σας ευχαριστούμε»

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση