GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ! » Το Τwitter ανέστειλε και τον προσωπικό λογαριασμό του Κυρ. Βελόπουλου...

Στην αναστολή και του προσωπικού λογαριασμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου προχώρησε το Twitter. Πλέον, στο προφίλ του...


Στην αναστολή και του προσωπικού λογαριασμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου προχώρησε το Twitter.

Πλέον, στο προφίλ του κ. Βελόπουλου βλέπει να αναγράφεται «Ανασταλμένος λογαριασμός» και από κάτω το μήνυμα: «το Twitter, θέτει σε αναστολή λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες».

Η Ελληνική Λύση κατηγορεί ως υπεύθυνους για την κίνηση του Twitter τους «εγκάθετους της Ν.Δ. και λοιπούς «εχθροπαθείς»», οι οποίοι «παραβίασαν κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Σύμφωνα με το κόμμα, «είχε προηγηθεί η αναστολή αντίστοιχων λογαριασμών που προωθούσαν τα δελτία Τύπου και τις δράσεις του προέδρου και του κόμματος της Ελληνικής Λύσης», υπενθυμίζει η ανακοίνωση και προσθέτει:
«Επειδή επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, προειδοποιούμε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το ίδιο το πολίτευμα στερώντας το αναφαίρετο δικαίωμα εκλεγμένου πολιτικού αρχηγού και κοινοβουλευτικού κόμματος να προωθούν το κοινοβουλευτικό τους έργο, ότι θα λογοδοτήσουν. Στο δημοκρατικό μας πολίτευμα ο μοναδικός θεσμός που δύναται να αναστείλει την δυνατότητα έκφρασης, είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση, συνιστά παρακρατικό μηχανισμό και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

1 σχόλιο

  1. Παρακατω Κυριακο;Εμεις ευχαριστως να ψηφισουμε οποιους "κοβουν"οι φασιστες[κοβομαι=αξιζω]αλλα και σεις,στειλτε τους στα κατεργα,τους κιναιδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση