ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

«ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ υγιής και ξύπνησα τυφλός!» 13ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ έπαθε ολική τύφλωση μετά το εμβόλιο...

Share it:

Ένα παιδί, ένας 13χρονος μαθητής ο Yacine τυφλώθηκε μετά τον εμβολιασμό κατά του covid19. Υπέστη ολική τύφλωση. Η μαρτυρία του όπως κι αυτή της μητέρας του δημοσιοποιήθηκε. Το παιδί λέει βουρκωμένο: ”πριν τον εμβολιασμό έβλεπα πολύ καλά. Αφότου έκανα το εμβόλιο τώρα πια δεν βλέπω”.

Η μητέρα του:κριβώς μετά το εμβόλιο δεν βλέπει πια τίποτα, καθόλου. Δεν υπάρχουν άλλες αιτίες για εμένα ευθύνεται το εμβόλιο.Αν ήταν άρρωστο το παιδί οκ , αν έφερε γυαλιά θα λέγαμε ότι υπέστη μια περαιτέρω μείωση της όρασης αλλά αυτός ποτέ δεν είχε τίποτα από όλα αυτά. Από τη μια μέρα στην άλλη μετά το εμβόλιο αυτός δεν βλέπει πια τίποτα αυτό δεν είναι νορμάλ.”

Το παιδί: "Κοιμόμουν, ξύπνησα. Δεν βλέπω, έβλεπα θολά. Είπα στη μητέρα μου ”βλέπω θολά”. Μετά η μητέρα έφυγε για τη δουλειά. Επέστρεψε με ρώτησε ”είσαι καλά;”Eίπα ”όχι η κατάσταση είναι πάντα η ίδια”.Μετά η μητέρα είπε ”ξέχασα ν’ αγοράσω ψωμί”. Εγώ είπα ”εγώ θ αγοράσω ψωμί”. Μετά παρέμεινα πίσω από την πόρτα. Μετά η αδερφή μου με είδε και είπε στη μητέρα μου ότι ήμουν πίσω από την πόρτα. Η μητέρα μου μου είπε να ξαναμπώ μέσα. Με ρώτησε ” γιατί δεν αγόρασες ψωμί;”Eίπα γιατί δεν βλέπω.’‘ ( σσ τόσο καλό και φιλότιμο παιδί. Ακόμη και τυφλό προθυμοποιήθηκε να πάει στο θέλημα. Και μετά όταν συνειδητοποίησε ότι αδυνατούσε κρύφτηκε δεν ήθελε να πληγώσει τη μητέρα του).

Η μεγάλη αδερφή του: "Υπάρχουν πολλοί Yassine στη Γαλλία. Οι Ενώσεις πρέπει να αναζητήσουν όλους τους μικρούς Yassine που υπάρχουν στη Γαλλία. Αυτό είναι ένα μικρό 13χρονο παιδί που θα έπρεπε να τρέχει πίσω από μια μπάλα. Στα 13 του προσκολλάται στους γονείς αυτή δεν είναι ζωή. Δεν μπορεί να πάει στο σχολείο.Τον ρωτάς ”βλέπεις τους κολλητούς σου;; Kι απαντά” αχ όχι δεν τους βλέπω”. Είναι σκληρό.

Aυτό που αναφέρεται και στο βίντεο και στην ανάρτησή του είναι ότι υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις..To δράμα φαίνεται να διαδραματίστηκε στη Γαλλία..

Αλλά και το lockdown είχε σοβαρή επίπτωση στην όραση των παιδιών σύμφωνα με κινέζικη μελέτη παρατηρήθηκε μείωση της όρασης παιδιών μετά το lockdown. H εξ αποστάσεως διδασκαλία, ο νέος τρόπος ζωής ”Μένω Σπίτι” και περνώ περισσότερες ώρες στον υπολογιστή στο κινητό είχαν σημαντικές συνέπειες και σε αυτή την πτυχή υγείας παιδιών….

dimpenews.com
Share it:

Διεθνή

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Πρώτη

Πρώτη Σελίδα

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση