GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 15ΧΡΟΝΗ πέθανε (από καρδιακή προσβολή) μετά το εμβόλιο...

Θάνατος μετά από «εμβόλιο» από καρδιακή προσβολή της 15χρονης Malaka Rizkalla στο Μόντρεαλ του Καναδά. Aναφέρεται ότι είχε εμβολιαστεί πριν ...


Θάνατος μετά από «εμβόλιο» από καρδιακή προσβολή της 15χρονης Malaka Rizkalla στο Μόντρεαλ του Καναδά. Aναφέρεται ότι είχε εμβολιαστεί πριν 24 ώρες με Pfizer.

Η 15χρονη Malaka Rizkalla πέθανε στο Μόντρεαλ. Το όνομά της αποκαλύφθηκε από τη Nadine Leduc, διευθύντρια του λυκείου Louis-Riel σε επικοινωνία με τους γονείς. Οι λεπτομέρειες είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά εδώ είναι αυτό που έμαθα με επιφυλάξεις.

Την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, η Nadine Leduc, διευθύντρια του λυκείου Louis-Riel, που βρίσκεται κοντά στο μετρό Beaubien, στο Rosemont του Μόντρεαλ, εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με τον ατυχηματικό θάνατο μιας μαθήτριας Δευτεροβάθμιας 4, ονόματι Malaka Rizkalla.

Η διευθύντρια του λυκείου του Μόντρεαλ εξηγεί ότι την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021,συνέβη ο θάνατος μιας μαθήτριας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της Malaka Rizkalla, μετά από μια σωματική δυσφορία που αισθάνθηκε το απόγευμα στο σχολείο.
Αλλά από τι ακριβώς πέθανε;

Σύμφωνα με ανταλλαγή Messenger από μέλος του Facebook με τη Nadiya Sylvestr, φαίνεται ότι υπέστη από καρδιακή προσβολή.

Η Malaka Rizkalla είχε “εμβολιαστεί” πριν από λίγες ημέρες (απροσδιόριστο εάν πρόκειται για την 1η ή τη 2η δόση του Pfizer-BioNTech, BNT162b2 που εγχέεται σε εφήβους στο Κεμπέκ ή ο τόπος όπου πραγματοποιήθηκε) για να δικαίωμα “συμμετοχής σε σχολικές δραστηριότητες” ( σσ εκβιάζουν όλη την κοινωνία τώρα και τα παιδιά και τους μαθητές) Στα 15.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Adolf Shaghouri, η νεαρή Malaka Rizkalla αφήνει στο πένθος τον πατέρα της Mousa, τη μητέρα της Μαρία, τη γιαγιά της Soheir Rizkalla καθώς και την διευρυμένη οικογένεια και τους φίλους της: αναπαύσου εν ειρήνη Malaka..Eίθε ο Κύριος ν’ αναπαύσει την αγαπητή ψυχή σου στον Παράδεισο.. και να φέρει ειρήνη κι ανακούφιση-παρηγοριά σε Μούσα, Μαρία, γιαγιά και σε όλη την οικογένεια και τους φίλους σου. εσύ θα μας λείψεις τεράστια νεαρή κόρη..ο Χριστός αναστήθηκε”.


Πρόκειται για μια τραγωδία όπου αυτή η νεαρή έφηβη μας εγκατέλειψε πολύ γρήγορα και ξαφνικά τα συλλυπητήριά μας στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αλλά το λύκειο κερδίζει το χρυσό φοίνικα της αδικοπραγίας αφού η διευθύντρια του λυκείου Loui-Riel, Nadine Leduc, έγραψε, μετά το τραυματικό γεγονός της Malaka Rizkalla, στις 7 Σεπτεμβρίου 2021, ότι την επόμενη μέρα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, η κλινική εμβολιασμού (στο σχολείο) θα προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί. ( σσ έκαναν τα σχολεία Νταχάου πειραματικών ”εμβολιασμών”)

Η διεξαγωγή της ημέρας της κλινικής «εμβολιασμού» στο λύκειο θα παρέμενε συνεπώς απαράλλακτη.
Φανταστείτε τη φρίκη.

Ο αστραπιαίος θάνατος ενός 15χρονου κοριτσιού στις 7/9, μετά τον «εμβολιασμό» της και στις 8/9 η διευθύντρια του σχολείου επιβεβαίωσε ότι η κλινική «εμβολιασμού» στο σχολείο θα συνεχιζόταν κανονικά.

Ποιος άλλος πιστεύει ότι η διευθύντρια Nadine Leduc πρέπει να αντιμετωπιστεί μ’ ένα υποδειγματικό πειθαρχικό μέτρο;

Πόσοι άλλοι διευθυντές λυκείων θα ήταν τόσο άθλιοι, αδιάφοροι ή απάνθρωποι στους εφήβους για τους οποίους είναι υπεύθυνοι, κατά τις ώρες του σχολείου;



Υπήρξαν ανταλλαγές στο SnapChat (το οποίο δεν έχω δει) που φέρεται να μιλούσε για απόπειρα αυτοκτονίας της Malaka Rizkalla, αλλά αυτό μου φαίνεται πολύ απίθανο, καθώς δεν βλέπω πραγματικά πώς μια έφηβη κοπέλα θα μπορούσε να παραποιήσει τον θάνατό της, μέσω καρδιακής προσβολής (μερικοί ανέφεραν εγκεφαλικό επεισόδιο αλλά είναι το έμφραγμα που φαίνεται πιο πιθανό αυτή τη στιγμή).

Ούτε το λύκειο Louis-Riel, στο 514 596-4134, ούτε το CLSC de Hochelaga-Maisonneuve, στο 514 253-2181 επέκταση 65337 δεν απάντησαν στις κλήσεις μου.

Ως πολίτης που ανησυχεί πολύ για την υγεία των εφήβων που «εμβολιάστηκαν» με το πειραματικό γονιδιακό προϊόν BNT162b2 από την Pfizer-BioNTech, ελπίζω ότι θα γίνει μια σωστή νεκροψία σε αυτήν τη νεαρό έφηβη που μόλις είχε «εμβολιαστεί».

Επιπλέον, μου φαίνεται ότι η προ-εμβολιαστική συμπεριφορά της διοίκησης του σχολείου είναι εξαιρετικά προβληματική, υπό το φως των όσων έχουν συμβεί, για τη Μαλάκα Ριζκάλλα που είναι πλέον νεκρή.


Υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της Μαλάκα Ριζκάλλα και μου φαίνεται επείγον για τις αρχές – και – τον πληθυσμό να φωτίσουν πλήρως αυτό που μόλις συνέβη.

YΓ ύποπτοι θάνατοι που περνούν ασυσχέτιστοι νέων παιδιών συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα ένας 16χρονος πέθανε μετά από καρδιακή προσβολή κι ενώ έκανε σκέιτμπορντ στην Ιταλία, μια 20χρονη πέθανε από ανακοπή μου φαίνεται στο δρόμο στο Μάντσεστερ.




Το υλικό και η ανάρτηση προέρχεται από τον Claude Gelinas στο forum.chaudiere.ca 8/9/21

Υπάρχει παγκόσμια ομερτά για τα θέματα αυτά και επιβεβλημένη λογοκρισία αδιαφάνεια συγκάλυψη στοιχείων…

https://dimpenews.com/2021/09/11/129826/

2 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ!

    Ενώ στις τρεις πρώτες περιπτώσεις σου δίνει το δικαίωμα της επιλογής υποτίθεται, στο τέταρτο και κρίσιμο δεν σου την δίνει οπότε η υπογραφή σας,
    δείχνει συναίνεση στον εμβολιασμό του παιδιού!!

    https://to-pothoumeno.blogspot.com/2021/09/blog-post_908.html


    -------------------------------------

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ LIVEGRTV - ΣΧΟΛΕΙΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE 2021
    AKOYΣΤΕ TI EXOYN ΣΚΟΠΟ NA KANOYN ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ 2:53:25.

    https://www.youtube.com/watch?v=XkfFcdqZPeg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά είναι τα σχέδια ,τους εμβολιασμούς στα σχολεία.

    https://www.youtube.com/watch?v=fFTcuEmDvKk


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση