GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο Σεμέδο για την υπόθεση βιασμού της 17χρονης...

Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την απολογία του. Μετά τη διάσκεψη εισαγγελέα και ανακριτή α...



Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την απολογία του.


Μετά τη διάσκεψη εισαγγελέα και ανακριτή αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και εγγύηση 10.000 ευρώ ο 27χρονος.

Η απολογία του 27χρονου αμυντικού διήρκησε 2,5 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση.

Κατά την είσοδο του στο γραφείο της 21ης ανακρίτριας ο ποδοσφαιριστής σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το εάν είναι αθώος είχε απαντήσει «μην ανησυχείτε φίλοι μου θα δείτε».

Νωρίτερα, κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή και τον 40 Νιγηριανό μάνατζερ.

Τι υποστήριξε η 16χρονη φίλη της κοπέλας που κατήγγειλε βιασμό
Με απόλυτη μυστικότητα, όπως ορίζει η δικονομία αλλά και με σεβασμό στην τήρηση των προσωπικών δεδομένων, εξετάστηκε από την 21η τακτική ανακρίτρια η 16χρονη φίλη της κοπέλας που κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και τον Νιγηριανό συγκατηγορούμενο του για ομαδικό βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ότι η 17χρονη φίλη της , η οποία, όπως και η ίδια έχει πει στη δική της κατάθεση είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ όταν συνήλθε της είπε ότι «δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε».

Όπως φέρεται να της είπε η καταγγέλλουσα «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».
 

Όπως φέρεται να καταθέτει η 16χρονη, η καταγγέλλουσα υπέβαλε την μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της, προσθέτοντας ότι «εάν πίστευε ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα δε θα κανόνιζε να βγει την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα της είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν.»

«Με βίασε δίπλα στο κουκλόσπιτο της κόρης του» – Η φρικιαστική κατάθεση της 17χρονης
Τον εφιάλτη που έζησε μαζί με τη φίλη της στο σπίτι του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο στη Γλυφάδα, περιέγραψε στους αστυνομικούς η 17χρονη.

Η κατάθεση της 17χρονης κοπέλας, η οποία καταγγέλλει τον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και τον Νιγηριανό μάνατζερ καλλιτεχνών για βιασμό, έρχεται στη δημοσιότητα.

Στην πολυσέλιδη κατάθεσή της η ανήλικη κοπέλα περιγράφει με λεπτομέρειες πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 40χρονο μάνατζερ αρχικά και στη συνέχεια από τον Σεμέδο, ο οποίος είχε φροντίσει να την κλειδώσει στο υπνοδωμάτιο με το κουκλόσπιτο του παιδιού του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση