GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ η Γιάννα Αγγελοπούλου! «ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ οι 18 σύγχρονες ΜΕΘ που δωρίσαμε στο κράτος...»

Την έκπληξή της διατύπωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, διαπιστώνοντας ότι δεν αξιοποιήθηκαν τα χρήματα που πρόσφερε η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στο Ε...


Την έκπληξή της διατύπωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, διαπιστώνοντας ότι δεν αξιοποιήθηκαν τα χρήματα που πρόσφερε η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στο ΕΣΥ για τη λειτουργία κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης μεσούσης της πανδημίας.

Τον περασμένο Απρίλιο η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» πρόσφερε από το οικονομικό της πρόγραμμα το ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ, προκειμένου να λειτουργήσουν 18 νέες σύγχρονες κλίνες ΜΕΘ στο εν λόγω νοσοκομείο, ωστόσο, μέχρι στιγμής οι κλίνες αυτές δεν έχουν αξιοποιηθεί. Η πρόεδρος της Επιτροπής σε συνέντευξη της στο «Ράδιο - Θεσσαλονίκη» είπε με οργή ότι «περιμέναμε ότι θα βοηθήσουν στη συγκεκριμένη συγκυρία. Έστω και μία ζωή να σωθεί, είναι σημαντικό».

«Κάνω έκκληση στο νέο Υπουργό Υγείας και τον Πρωθυπουργό να δώσουν λύση» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Επιτροπής.


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση