GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Γλυφάδα! Αυτοκτόνησε 24χρονος με μπαλαντέζα...

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Γλυφάδα από την ώρα που έγινε γνωστό ότι ένας 24χρονος άνδρας κρεμάστηκε στο δωμάτιο του με μπαλαντέζα. Τον νεαρό ...



Θλίψη έχει σκορπίσει στην Γλυφάδα από την ώρα που έγινε γνωστό ότι ένας 24χρονος άνδρας κρεμάστηκε στο δωμάτιο του με μπαλαντέζα.

Τον νεαρό αυτόχειρα βρήκε η 17χρονη αδερφή του η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο διαμέρισμα της οδού Χίου στη Γλυφάδα βρίσκονταν ο 24χρονος και η 17χρονη αδερφή του, καθως οι γονείς τους απουσίαζαν. Λίγο μετά τη 13:00 η ανήλικη μπήκε στο δωμάτιο του αδερφού της και ήρθε αντιμέτωπη με την φρίκη!

Ο 24χρονος κείτονταν νεκρός και απαγχονισμένος με μια μπαλαντέζα. Σε κατάσταση σοκ η 17χρονη ενημέρωσε τους γονείς της. Μέχρι στιγμής, δεν εχει γίνει γνωστό εάν ο αυτόχειρας έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση